Castello

La inauguració de la piscina ha tingut lloc el diumenge 3 de juliol amb un petit refrigeri i un grup musical que va amenitzar la vetllada.

El passat mes de febrer, es va posar en marxa el centre de dia de la Residència Toribi Duran. El servei està ubicat a l’edifici El Cau, davant de la Residència. A les mateixes instal·lacions, s’hi troba una zona esportiva que ara l’ajuntament ha rehabilitat per tal d’obrir-la al públic i que la ciutadania en pugui fer ús. Aquest espai compta amb una piscina, una zona de solàrium i dues pistes esportives on es podran practicar diversos esports. Les instal·lacions s’obriran dilluns vinent i per tal de dinamitzar-les s’hi han programat activitats gratuïtes per a adults, ioga i aiguagim, i cursets de natació, aquests de pagament, per a nens i nenes a partir de tres anys, gestionats des del Consell Comarcal. Les activitats començaran a partir d’aquest dilluns 4 de juliol.

Per a l’accés a la piscina municipal, oberta cada dia d’11 a 20 hores s’han establert preus populars de 3 € per a les persones de 6 a 16 anys, i de 4 € per a les persones de 16 a 65 anys. Els majors de 65 anys i infants menors de 6 anys tindran entrada gratuïta. També hi haurà la possibilitat de comprar abonaments de temporada i paquets de 10 entrades, que es podran adquirir a la mateixa piscina. Podeu consultar els preus en aquest enllaç. Pel que fa a les pistes esportives s’obriran pròximament i seran gratuïtes.

L’accés a la zona esportiva es troba a la part del darrere de l’edifici, a la continuació del Passeig de les Oques. Les persones que hi vulguin accedir en cotxe, podran fer ús de l’aparcament de la llar d’infants, molt a prop i molt ampli.

 174 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui