Criatures

El proper dissabte 6 de febrer a les 20h a l’Auditori Caputxins, Joventuts Musicals de Figueres finalment, després de dues anul·lacions, podrà presentar Criatures. Aquest concert estava previst inicialment al març del 2020 i després  posposat al passat 7 de novembre.

Criatures, quartet format pel figuerenc Ivó Jordà – gralla- i el garriguenc Marçal Ramon, -acordió diatònic-  així com Iu Boixader -contrabaix- i Marc Vall- bateria i percussions són Premi Enderrock al Millor disc de folk per votació popular 2020 pel seu segon disc Praxinoscopi (Segell Microscopi).

Criatures són un duet íntim que viatgen pel món de la senzillesa, la naturalitat i la delicadesa. El so transformat de la gralla i l’acordió diatònic transporta a un món imaginari on tot gira al voltant de la música d’arrel. La música que ve de la terra la reinterpreten amb la calidesa, la humilitat i la bellesa amb què els hi ha arribat. Cada acord que proposen és també fruit d’una doble amistat: la que hi ha entre els dos músics i la que ambdós mantenen amb el nostre país.

Les entrades tenen un cost de 7€ i es poden adquirir  a la Taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a www.figueresaescena.cat  i, el mateix dia del concert, a la Taquilla de l’Auditori Caputxins. Així mateix, els socis de Joventuts Musicals de Figueres tenen entrada gratuïta.

Tots els espectacles es duran a terme seguint les mesures preventives de la Covid19 amb circuits d’entrada i sortida diferenciats, ús obligatori de mascareta, dispensadors de gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat entre butaques.