Dominique Montiel

Parlem amb Domi Montiel, alcaldessa de Rabós, satisfeta per haver complert amb la majoria dels projectes marcats per aquest any, tot i els entrebancs ocasionats per la pandèmia, tal com ha passat arreu. Destaca, per sobre de tot, la millora i embelliment dels carrers.

  • Com acaba l’any al municipi?

De salut, per sort, bé. Hi ha hagut molt pocs contagis al municipi. La gent ha respost molt bé en totes i cadascuna de les mesures que s’han anat dictaminant en cada període d’aquest 2021. Pel que fa a projectes municipals, hem seguit embellint els nostres carrers. Recentment, s’ha emporlanat mig municipi, d’una tonalitat de color vi, i la veritat és que els carrers fan molt de goig. En definitiva, acabem l’any complint amb pràcticament tots els projectes que havíem promès; amb més lentitud per l’any viscut, quelcom generalitzat arreu, però hem demostrat que tot s’acaba fent.

  • Quins actes nadalencs teniu programats?

En primer lloc, i com a acte solidari per La Marató de TV3, el diumenge 19, un any més, un grup de veïnes del poble han venut unes boniques estrelles solidàries per la causa. En segon lloc, i ja en plena setmana nadalenca, Rabós, tal com pertoca, començarà a respirar l’esperit d’aquests dies amb el novè concurs de balcons, amb el corresponent jurat que, un cop fotografiats tots els balcons, deliberarà i decidirà els més creatius i elaborats. El dia 2 al matí, ens visitaran els carters reials al mateix lloc on el dia 5 rebrem a Ses Majestats, a la plaça d’en Pere i l’Anita. Finalment, les festes nadalenques clouran amb la nostra festa major d’hivern del dia 6, amb missa al migdia i audició de sardanes a la tarda.

  • Tot i ser un any convuls, encara amb la COVID… què en podem treure de positiu?

Com he dit més amunt, em quedo amb la solidaritat de la gent. Som un poble petit, sí, però això no treu mèrit de la paciència, predisposició i solidaritat de tothom. Sempre s’han complert totes les mesures, en tots els actes que hem fet, malauradament molts s’han suspès, però aquells que hem fet s’han portat a terme sempre de manera molt adequada i garantint les mesures contra la Covid.

  • I els teus desitjos pel 2022, com a veïna i també com a alcaldessa?

Com a veïna, segurament desitjo, com tothom, poder deixar enrere com més aviat millor la pandèmia. Tots desitgem trobar-nos en molts més actes i reunir-nos de festa sense tantes restriccions. Com a alcaldessa, pràcticament els mateixos desitjos, afegint-hi els projectes, els quals desitjo que es puguin tirar endavant de manera més senzilla i àgil.

 868 visualitzacions totals,  6 vistes d’avui