Meritxell Ibarz

Meritxell Ibarz, regidora-primera tinent d’alcalde de l’Armentera, valora molt positivament el fet de reprendre la festa de disfresses, tot i que encara amb cautela per la incidència de la Covid

La regidora defineix el carnaval com “un dia de festa i germanor, un esdeveniment amb molta gent i famílies del poble implicades, especialment la gent de l’AMPA, que s’encarrega del bar i de l’organització de la rua”. Enguany, se celebrarà ja en època primaveral, l’últim diumenge de març, bàsicament perquè “el municipi darrerament encara arrossegava massa gent positiva en Covid”.

Ibarz elogia, un any més, el grup de gent que el dia abans de la celebració s’ofereix per netejar la sèpia i deixar enllestits la resta d’ingredients per preparar les tradicionals paelles de carnaval durant el diumenge al matí. “La feina no és poca, en total es prepararan quatre paelles; la previsió és que hi hagi uns 1.200 comensals… aviat és dit”.

L’inici de la rua serà a les 11 del matí, amb intens acompanyament de batucada pels principals carrers del municipi, a càrrec del grup Batuescala. Posteriorment, dinar a la pista poliesportiva i, havent dinat, sardanes amb la cobla Osona. “Segur que serà un dia alegre, una bona manera d’iniciar la primavera amb família, veïns i amics. Tanmateix, i sempre amb ganes de millorar, confiem que, per pròxims esdeveniments, el jovent s’animi més i tingui més presència en l’organització”, conclou la regidora.

Carnaval L'Armentera

 1,282 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui