Monica Lucena

Les escollides son la Yolaini i la Llum, de Castelló d’Empúries i alumnes de l’Escola de Dansa i Cant Mónica Lucena de Roses

Yolaini (9 anys) i Llum (18 anys) floten en un núvol, davant d’un somni que se’ls ha fet realitat. Emocionades, per ser les dues cares visibles de l’estat espanyol en el certamen, son sobretot conegudes per haver participat a La Voz Kids, en les edicions dels anys 2019 i 2017 respectivament.

Pel que fa a la primera, és la representant de menys edat en el festival i, segons la Mónica, la seva professora de cant, “amb només nou anys, és molt madura i és una passada el control que té cap a la seva pròpia veu. Destaca la seva potència, és alegria constant i, amb el públic, és d’allò més carismàtica”. En referència a la Llum, “la podem definir com la mini Aretha Franklin, no calen més paraules. És un diamant amb un talent innat i els seus dots cap a la música negra son una realitat”.

Llum defensarà el tema “Rise Up” i, Yolani, “Quédate conmigo”, en un certamen que, enguany, com no pot ser d’una altra manera, s’adapta al context social actual i, per aquest motiu, se celebrarà en línia el dissabte 13. Lucena no en té cap dubte: “Amb l’experiència que tinc al seu costat, estic segura que faran un molt bon paper. A hores d’ara, ja son unes campiones i, com ja els hi he repetit moltes vegades: que gaudeixin molt del festival, és un premi molt merescut per la seva feina i constància”.

 331 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui