Ferran Sunyer

Els empordanesos tindran un descompte especial per a la realització de formacions impulsades per aquest centre de formació que pertany a Planeta Formació i Universitats i amb titulació pròpia acreditada per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat Internacional de València (VIU) i la Universitat de l’Empresa (UNIE)

Totes les formacions estan enfocades en noves professions de l’entorn digital

L’Ajuntament de Figueres ha signat un conveni de col·laboració amb Inesdi Digital Business School per a l’impuls de la formació TIC a la ciutat. L’objectiu del conveni és millorar la formació especialment en l’àmbit de les competències TIC i impulsar la competitivitat de les empreses.

Inesdi Digital Business School és l’escola de negocis digitals de Planeta Formació i Universitats especialitzada en la formació d’adults que vulguin desenvolupar-se en l’economia digital i té, entre altres objectius desenvolupar cursos formatius que permetin adquirir tècniques i coneixements en aquest àmbit.

El conveni estableix que els empordanesos que desitgin fer aquestes formacions, tindran un 25 per cent de descompte. Es tracta de 7 màsters, en modalitat online i presencial: Màrqueting Digital, Customer Experience, Business Inteligence and data management, Transformació Digital i Innovació, Digital Project Management i Ecommerce & Marketplace.

Un altre dels objectius d’aquest acord és la modalitat “in company” per tal de fomentar la formació a les empreses.

 894 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui