El vicepresident de la Generalitat, la consellera d’Acció Climàtica, el president de la Diputació de Girona i l’alcaldessa de Girona han visitat el certamen.

Un altre espai del certamen que s’ha estrenat amb una gran activitat és l’Aula Gastronòmica, on s’hi varen fer tallers de cuina per a pacients oncològics, sobre el peix blau, vermuts i bíters o la cuina amb xuixos. La jornada inaugural també es va viure un dia intens a l’àrea de presentacions de startups vinculades amb la gastronomia i l’hostaleria, i molt especialment a l’espai de Girona Excel·lent, on s’hi han fet presentacions obertes sobre els embotits, la cuina empordanesa i els còctels.

Ja amb les portes del Fòrum Gastronòmic obertes i amb molts visitants participant d’aquestes activitats, al migdia es va realitzar la inauguració oficial del saló que va comptat amb la presència del vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas i el director de la Cambra de Comerç de Girona, Eduard Torrent.

Durant la jornada inaugural es va escollir el guanyador de la present edició del millo xuixo del món essent escollit guanyador el presentat per la pastisseria Juhé, de l’Escala.

 798 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui