Hostal El Racó de Castelló

Santiago Rebarter, propietari i gerent de l’hostal i restaurant “El Racó de Castelló” , situat a l’Avinguda Generalitat, 12 de Castelló d’Empúries.

Quin tipus de cuina trobem al restaurant del Racó de Castelló?
Una cuina mediterrània i una cuina de mercat que s’adapta a cada temporada. S’hi pot trobar carns a la brasa i plats més elaborats, com vedella amb bolets, platillos, ronyons…

Carta o menú?
Al restaurant disposem d’una carta amb tots els plats que fem, però m’agradaria destacar el menú que oferim, amb tot inclòs per només 9€, on es poden escollir entre deu primers i deu segons plats. Els caps de setmana es fa un menú especial, ara per exemple, s’hi poden trobar calçots i graella en aquest menú i el seu preu és de 14€.

Com descriuria l’espai?
És un espai molt acollidor amb un menjador per una trentena de persones. A la part del davant del restaurant hi tenim una terrassa, per a fer una copa o un cafè, on hi ha un parc infantil per als més menuts. A la part de darrera del restaurant hi ha una terrassa coberta i climatitzada on hi ha la barbacoa. A l’estiu es poden retirar els tendals per poder gaudir del sol. Disposem de pàrquing privat pels nostres clients.

Quin és l’horari del restaurant?
L’horari de la cuina és de 12h. a 16h. pels dinars i de 19:30h. a 23:30h. pels sopars. A més a més, pel matí, entre les 6:30h. i les 12h. oferim esmorzars de ganivet i forquilla, amb tapes, racions i entrepans freds i calents.

El Racó de Castelló, també un hostal.
Si, l’hostal és d’una estrella i té serveis molt complerts i per sobre de la seva categoria. Les habitacions, que són exteriors, tenen vista sobre la localitat i disposen de TV de pantalla plana, reproductor de DVD i bany privat. Disposem de deu habitacions dobles.

EL RACÓ DE CASTELLÓ
+34 972 250 614
www.hostalelracodecastello.com