Aiguamarina Port

Inauguració d’Aiguamarina Port de Llançà. L’empresària Roser Sucarrats, de botiga Aguamarina Port, l’empresari José Andrés, Miquel Rojo, enginyer, Núria Escarpanter, alcaldessa de Llançà i Pere Vila director de Ports de la Generalitat.

Parlem amb la Roser, la propietària d’Aiguamarina Port, al carrer Castellar 30 de Llançà. La botiga, inaugurada amb molt d’èxit el passat dissabte 19 de març, és una continuació de 19 anys de vida a Figueres.

– Com defineixes el projecte d’Aiguamarina Port?

Després de gairebé dues dècades de vida a Figueres, sota el nom de Zona Natural Bruc, la mateixa idea de negoci es reprèn a Llançà. Amb una filosofia semblant, però també és cert que amb nou esperit. Aiguamarina s’ha de definir com un projecte que té cura principalment del benestar físic, mental i psíquic de les persones. Però també contribueix a embellir l’entorn dels seus clients: també oferim aromateràpia, minerals decoratius de col·lecció, una àmplia línia de bijuteria… Intueixo que a Figures comptàvem amb un públic més tancat i concret: aquí, a banda de públic fidel, també ens adaptarem a tot allò que els passants mostrin interès.

– Per què ara a Llançà?

El canvi d’aires va ser degut, sobretot, a la inseguretat que es respira a Figueres. Els matins, encara, però les tardes i vespres eren angoixants. Sobretot el camí de la botiga al cotxe… que era un patir. Ara, a Llançà, serà un altre ritme, segurament que molt més calmat, i també és veritat, sense cap mena de dubte, que trobaré a faltar clientela de Figueres. 19 anys m’han servit per conèixer gent encantadora. Però en referència a la teva pregunta: el meu home fa 30 anys que treballa a Llançà i ens agrada i ens coneixem bé el municipi i hi vam identificar una bona oportunitat de negoci.

– Com va anar l’acte d’inauguració?

Aquests darrers dies m’he d’anar pessigant perquè encara estic en un núvol. L’afluència de la gent va ser impressionant, ens vam sentir acompanyadíssims. Sort de la carpa exterior, perquè l’espai interior se’ns va fer molt petit. El dimarts post inauguració vam obrir i el feedback està essent d’allò més positiu: la gent ens diu que la botiga ha quedat molt maca, que és molt acollidora i que és única a Llançà.

– Per acabar, ras i curt: com t’agradaria que se us conegués?

Doncs com un establiment on es respira il·lusió i tracte proper a la gent. Sí que destaquem per una filosofia que vetlla pel benestar de les persones, però com deia també oferim productes de temàtiques diverses: souvenirs únics, accessoris, articles de regal i de decoració… I sempre anirem completant l’establiment segons la demanda del nostre públic.

 2,304 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui