Facebook X (Twitter) Instagram WhatsApp
    Trending
    • Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”
    • Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart 2023
    • Figueres entra en estat d’emergència per sequera
    • Roses revalida la Quarta Flor d’Honor dels guardons Viles Florides
    • La FSE inicia un estudi per detectar malestar emocional en infants i adolescents que s’atenen a l’ABS l’Escala
    • L’Alt Empordà Sea Walking es consolida com un referent del senderisme a les comarques gironines
    • Lluís Bosch: “En la festa major, farem un acte per donar les gràcies a tots els serveis d‘emergència que van participar en l’extinció de l’incendi”
    • 16ª Cursa de la Dona de Roses
    WhatsApp X (Twitter) Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Entrevistes»Eudald Brugat: “Us convidem el diumenge 18 a tastar la recepta tradicional de les pomes de relleno”
    Entrevistes

    Eudald Brugat: “Us convidem el diumenge 18 a tastar la recepta tradicional de les pomes de relleno”

    15 de Setembre de 202363 Vistes
    Eudald Brugat

    Parlem amb Eudald Brugat, alcalde de Vilabertran, de la XX Fira de la Poma de Relleno que tindrà lloc el diumenge 17 de setembre.

    Què és una poma de relleno?

    És una poma de la varietat reineta, que combina el gust dolç i salat perquè està farcida de carn dolça i es cuina seguint la recepta centenària, originària de Vilabertran, que ha tingut continuïtat per les mestresses de casa.

    Com podem tastar aquestes postres tradicionals de Vilabertran?

    Les veïnes de Vilabertran en vendran en la seva parada i en el menú gastronòmic de la fira, amb pomes de relleno de Vilabertran i brunyols de l’Empordà.

    Quines novetats ofereix la fira de la poma de relleno i de l’horta?

    Enguany hem arribat a la vintena edició de la fira, que té un programa d’activitats molt ampli i com a novetat tenim l’espectacle «Winter» de cèrcol aeri a càrrec la Cia. Silver and Gold formada per la Judith de Vilabertran i l’Helena de Pontós.

    Què no es pot perdre de la fira qui encara no conegui Vilabertran?

    Dues propostes per conèixer dos monuments emblemàtics del poble que són la visita guiada a la canònica de Santa Maria i la descoberta de la torre Reig, seu de l’Ajuntament i amb una terrassa que té una panoràmica espectacular de la plana empordanesa.

    Com s’organitza la fira?

    L’equip que està al capdavant és l’associació cultural Els Xiprers, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilabertran.

    Quin és el vessant solidari de la fira?

    Aquest any, s’ha convidat l’associació Albert Sidrach perquè porti un dels bars i pugui recaptar fons per a la investigació sobre el càncer sarcoma d’Ewing.

    També participaran els alumnes de sisè, amb una parada de treballs manuals, llibres i joguines, pro-viatge fi de curs.

    Som en temps de verema, què farem en honor de Sant Ferriol?

    Una demostració del procés d’elaboració del vi, amb premsada de raïm i tast del most, a càrrec de Lluís Torrent.


    20a Fira de la Poma de Relleno i l'Horta i Festa de Sant Ferriol

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Entrevistes

    Lluís Bosch: “En la festa major, farem un acte per donar les gràcies a tots els serveis d‘emergència que van participar en l’extinció de l’incendi”

    26 de Setembre de 202318 Vistes
    Entrevistes

    Juli Quesada: “Amb la Fira Follet ens exigim any rere any: innovem per fer-la encara més atraient”

    26 de Setembre de 2023102 Vistes
    Entrevistes

    Àngel Posas: “La festa major farà que la gent es torni a trobar”

    26 de Setembre de 202395 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 383

    383CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.