Inici Esdeveniments Exposicions Exposició de Pilar Castelló
Exposició de Pilar Castelló

Exposició de Pilar Castelló

Exposició de Pilar Castelló
De l’11 de novembre a l’11 de desembre 2022
Al Centre de Turisme Cultural Sant Domènec

Pilar Castelló, figuerenca de naixement i pintora autodidacta, farà la seva primera exposició al Centre de Turisme Cultural de Sant Domènec de Peralada. Llicenciada en Història de l’Art, ha dedicat la seva vida professional a la docència en instituts de les províncies de Girona i Tarragona. Aquest bagatge li ha servit per iniciar-se en el món de l’art.

L’artista figuerenca entén la seva pintura com un mitjà per expressar les seves emocions, anhels, propòsits i metes. La sent com un camí d’exploració i experimentació a través del color i la forma.

Les seves obres s’han d’observar des de l’espontaneïtat i des de la ingenuïtat, deixant de banda tota mena d’imaginaris figuratius heretats socialment. L’espectador s’ha de sentir lliure per observar sense prejudicis i ser conscient del que sent mentre està observant.

La tècnica emprada és mixta, tots els materials hi tenen cabuda. N’utilitza de ben diversos (minerals, sorra volcànica, fulles…), que recull ella mateixa. També s’expressa a través del collage.

Els colors que utilitza són acrílics que combina amb els esprais, fa servir tota la gamma cromàtica, però sobretot els colors vius, que captivin la mirada de l’espectador. Li agraden molt les textures, crear volums.

La inauguració, que tindrà lloc el divendres 11 de novembre a les 20 hores, i a la que esteu convidats i convidades, comptarà amb la presència de l’artista.

La mostra es podrà visitar fins el diumenge 11 de desembre, en horari de l’oficina de Turisme.

Data

11 nov. 2022 - 11 des. 2022
En curs...

Hora

08:00 - 18:00

Localització

Centre de Turisme Cultural Sant Domènec
Plaça de la Peixateria, 6 - 17491 Peralada
Categoria