Podfest Roses

Podfest Roses

Podfest Roses
5, 6 i 7 d’abril a Roses

DIVENDRES 5 D’ABRIL

El tret de sortida del festival serà el podcast de Catalunya Ràdio, “Que No Surti d’Aquí”, conduït per Roger Carandell i Juliana Canet. El programa es farà en directe des l’escenari flotant d’un catamarà. La programació seguirà al Mas de les Figueres amb l’exitós podcast “Xapa la Ràdio”, seguit de “L’Arrabassada”, un podcast d’anàlisi política i social que s’ha convertit un dels pòdcasts en català més escoltats a Apple Pòdcasts. I la nit de divendres, la tancarà l’equip d’ “El Búnquer” al Teatre de Roses.

DISSABTE 6 D’ABRIL

El dissabte al vespre serà el torn de “La Sotana” que portaran al Teatre de Roses el seu humor irreverent amb accent gironí. Abans però, “La Riota” amb Marc Sarrats faran història amb el primer podcast a alta mar. En paral·lel, al Mas de les Figueres, s’hi podrà veure el podcast literari d’humor, “Llegir Podcast”, el “Loft d’ICAT”, conduït per Berta Aroca i els seus col·laboradors i tancarà la nit “Desobediència Cruyffista”, un podcast d’extrems oberts i de depressió alta.

DIUMENGE 7 D’ABRIL

Diumenge tancaran el festival el podcast de crònica negra “La Nit més Fosca”, i descobrirem les dones més creatives amb “Braves Il•lustrades”.

Més info AQUI

Data

05 - 07 Abr 2024
Caducat!

Localització

Roses