star prop

Ubicat al carrer Castellar número 7 de Llançà, el nou local destaca per seguir un estil arquitectònic haussmann

L’acte, que va ser presidit per l’alcaldessa de Llançà, Núria Escarpanter, va superar totes les expectatives, amb un total de 500 presents que van poder gaudir de música en viu, cava català i pernil de Jabugo.

Escarpanter, en el seu discurs, va exaltar les virtuts de STAR PROP: “És un orgull que hi hagi persones que tinguin aquesta empenta, aquesta emprenedoria i que facin coses amb tant de gust. El talent que manifesten tots ells i elles barrejat amb l’emprenedoria i l’experiència que hi ha en el món immobiliari és d’admirar”. 

Entre aquest mig miler d’assistents, a banda de clients i amics, van assistir-hi notaris destacats, advocats especialitzats en dret immobiliari i directors de banc amb els que STAR PROP realitza habitualment les operacions dels seus clients compradors i venedors. Tots ells van mostrar els seus respectes i millors desitjos a l’equip de la immobiliària catalogada com a Premium: la immobiliària STAR PROP és sòcia fundadora i membre de les associacions més prestigioses tant nacionals i com internacionals del sector.

El nou espai del carrer Castellar reprodueix una casa noble d’estil arquitectònic haussmann, una picada d’ullet no només a l’estilisme més modern sinó també a la seva clientela internacional. En definitiva, STAR PROP torna a superar les expectatives i la realitat és que tant Llançà com la comarca en poden ben presumir.

 2,459 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui