Monica Lucena

Els i les alumnes de l’escola Mònica Lucena han tornat als escenaris per un motiu de pes: recollir diners a benefici de We Love Uganda, una associació sense ànim de lucre que lluita contra les desigualtats i treballa per a l’educació dels infants a Uganda, i que ara està centrant tots els esforços en l’escola-orfenat New Life-Abba House a la ciutat ugandesa d’Entebbe.

L’acte, que va tenir lloc al Cercle Sport Figuerenc el dissabte dia 14 de maig al vespre, va comptar amb una vintena de nens, nenes, nois i noies de l’escola de Lucena que van actuar en una vetllada plena de ritme i solidaritat. Alguns dels cantants de la nit ja són cares conegudes en els escenaris de la comarca, però també van aparèixer noves cares que van sorprendre gratament al nombrós públic present. Unes interpretacions que van deixar palesa la feina i esforç que hi ha darrere de cadascun dels protagonistes del vespre i que van fer lluir l’escola Mónica Lucena.

Els actes solidaris que organitza We Love Uganda solen tenir força èxit entre el públic figuerenc, i aquesta cita no en va ser una excepció, la sala del Cercle Sport va assolir gairebé l’aforament total disponible, complint així les expectatives de poder recollir recursos econòmics per als infants d’Entebbe.

 534 visualitzacions totals,  14 vistes d’avui