Fernando Fernandez

El regidor està afiliat a Ciutadans des de l’any 2017 i es presentarà com a cap de llista de Ciutadans a l’alcaldia de Castelló d’Empúries per a les eleccions municipals del 2023.

– Què és el que li porta a acceptar liderar la candidatura?
La veritat és que el que em porta a liderar la candidatura és que fa tres anys i mig, quan vam començar, teníem una idea i projectes a la ment que al final no s’han pogut dur a terme degut al govern de Castelló. Ara, després d’aquests anys, parlant amb veïns i veient la possibilitat que tenim d’entrar a participar en l’equip de govern, tenim moltes ganes, idees i això és el que ens fa tornar a repetir.

– Com encara aquesta nova posició?
Amb moltes ganes, encara que el nostre partit està passant moments delicats. L’equip de Girona, a tota la província, és molt bon grup i, a més, Ciutadans va néixer a Catalunya i aquests són alguns dels motius pels quals la veritat és que encaro aquesta nova posició amb moltes ganes ja que estic rodejat d’un molt bon equip.

– Quins són els principals punts que tindrà el seu programa?
Ho hem d’acabar de decidir, però el més principal és la seguretat, eliminar els barracons de l’escola el Bruel, tractar el tema dels l’ocupació il·legal, destinar més pressupost per les instal·lacions d’energia fotovoltaica i, encara que l’Ajuntament de Castelló ja destina recursos a persones que ho passen malament econòmicament, volem augmentar aquests recursos perquè veiem que la situació s’agreujarà.

– Més enllà de liderar la llista, tenen ja alguns altres candidats per ocupar les altres posicions?
Sí, les posicions de la llista ja les tenim més o menys decidides, no totes, però els principals ja els tenim. Hem d’acabar de decidir les posicions de cada un, tenim tres o quatre persones que estan acabant d’involucrar-se al partit. Ho tenim força avançat.

– Podria dir un parell de qualitats que creu que la poden definir com a alcalde?
Crec que em podria definir com a honest, transparent i molt proper.

 621 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui