Piscines Figueres

Piscines Figueres a Empuriabrava, Alt Empordà, Girona, és una empresa amb més de 20 anys d’experiència en el sector de la piscina que ha construït més de 1.000 piscines.

INSTAL·LACIÓ I CONSTRUCCIÓ DE PISCINES. DISSENY DE PISCINES I REHABILITACIÓ DE PISCINES.
A Piscines Figueres ens encarreguem de tot el procés de creació de la piscina: des del projecte inicial fins a la posada en funcionament. Realitzem dissenys personalitzats, adaptem les piscines a diversos tipus de terrenys, creem formes rectes, desbordants, rodones, amb escala d’obra o amb entrada de platja.

Disposem de personal tècnic altament qualificat per a qualsevol reparació del seu equip de filtració i, a més, si la seva piscina necessita alguna rehabilitació o millora nosaltres l’assessorem. També tenim tots els elements necessaris per al manteniment de la piscina: productes químics, accessoris de neteja, recanvis, etc…, i l’atendrem amb molt de gust per resoldre qualsevol dubte o consulta que tingui.

MANTENIMENT I REFORMES DE PISCINES. ACCESSORIS DE PISCINES.
A més, a la nostra botiga de Piscines Figueres, situada al C. Puigmal, 6 d’Empuriabrava (Girona, Alt Empordà), trobarà tots els elements necessaris per al manteniment i la neteja de la piscina i tota mena de productes químics per mantenir l’aigua clara i transparent: clor en pastilles, clor granulat, algicida, reductor de pH, incrementador de pH, etc., així com recanvis de motor, filtres, vàlvules, juntes i un gran assortiment d’accessoris de neteja, retels, termòmetres, raspalls, test-kits per a comprovar el clor i el pH de l’aigua, mànegues de 6, 8, 10 i 12 metres, carros per netejar el fons de la piscina manuals o automàtics.

Més info:
C. Puigmal, 6 – 17487 Empuriabrava
(+34) 972 45 03 23
www.piscinesfigueres.com