Facebook X (Twitter) Instagram WhatsApp
    Trending
    • Restaurant Xenxo’s: “El primer manament del nostre restaurant és que el client torni”
    • Dia Mundial del Turisme al Castell de Biart 2023
    • Figueres entra en estat d’emergència per sequera
    • Roses revalida la Quarta Flor d’Honor dels guardons Viles Florides
    • La FSE inicia un estudi per detectar malestar emocional en infants i adolescents que s’atenen a l’ABS l’Escala
    • L’Alt Empordà Sea Walking es consolida com un referent del senderisme a les comarques gironines
    • Lluís Bosch: “En la festa major, farem un acte per donar les gràcies a tots els serveis d‘emergència que van participar en l’extinció de l’incendi”
    • 16ª Cursa de la Dona de Roses
    WhatsApp X (Twitter) Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Notícies»Figueres presenta la campanya gastronòmica “Enfiga’t” per posar en valor la figa i la cuina de l’Empordà
    Notícies

    Figueres presenta la campanya gastronòmica “Enfiga’t” per posar en valor la figa i la cuina de l’Empordà

    15 de Setembre de 20239 Vistes
    igueres presenta la campanya gastronòmica "Enfiga't" per posar en valor la figa i la cuina de l'Empordà

    Tindrà lloc del 18 al 24 de setembre i l’organitza Comerç Figueres i la Cuina del Vent, amb col·laboració amb l’Ajuntament

    Hi participen 20 restaurants que oferiran tapa, plat, postres o menú amb la figa com a producte principal

    Figueres recupera la campanya gastronòmica de la figa sota el nom Enfiga’t, una iniciativa de Comerç Figueres i la Cuina del Vent amb col·laboració amb l’Ajuntament. Tindrà lloc del 18 al 24 de setembre amb la participació de 20 restaurants:

    -Restaurant SUMAC
    -Castell Peralada Restaurant
    -Can Jeroni
    -Restaurant el Pelegri -Hotel Pirineos Pelegri
    -Restaurant El Pa Volador
    -SENTITS
    -Rest-Hotel El Moli
    -Tony’s Figueres
    -Txot’s
    -Dynamic
    -Càlid Cafè
    -Amielmolins & restaurant camping masnou by pep amiel
    -El Portal de Bascara
    -Carnisseria Serraplà
    -Trull d’en francesc
    -Origens
    -Hotel Duran
    -El corral de sant quirze
    -Restaurant l’Encesa
    -Falconera

    La campanya consisteix en l’elaboració d’una tapa, plat, postres o menú amb la figa com a producte principal, donada la temporada en què ens trobem i la rellevància i relació històrica, gastronòmica i cultural d’aquest producte amb la ciutat de Figueres i la comarca de l’Alt Empordà. La finalitat d’aquesta acció conjunta, és la de promocionar la gastronomia de l’Empordà i de la ciutat a través del producte i del talent culinari i creatiu dels restaurants, i incentivar la resta d’activitats implicades en el territori.

    La proposta a oferir és lliure per part de cada establiment, tant en preu com en format, tot i que és indispensable que la Figa sigui protagonista en cadascuna de les propostes que es presentin.

    El 23 de setembre el col·lectiu gastronòmic de La Cuina del Vent, el grup de professionals i establiments gastronòmics que tenen per objectiu promocionar la terra, la cuina, la cultura i la tradició de l’Empordà, oferirà en el marc d’aquesta campanya gastronòmica, un showcooking a la Plaça Catalunya (a l’espai, Sant Jordi de Figueres.) La Cuina del Vent compta amb el suport de l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà.

    Aquesta campanya té els seus antecedents i vol recuperar la campanya iniciada l’any 2006, “Menja’t la Figa” amb la participació de restaurants de Figueres i l’Alt Empordà.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Notícies

    Figueres entra en estat d’emergència per sequera

    27 de Setembre de 20239 Vistes
    Notícies

    Roses revalida la Quarta Flor d’Honor dels guardons Viles Florides

    27 de Setembre de 20233 Vistes
    Notícies

    La FSE inicia un estudi per detectar malestar emocional en infants i adolescents que s’atenen a l’ABS l’Escala

    27 de Setembre de 20233 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 383

    383CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.