gent-Gran

Coincidint amb l’1 d’octubre Figueres va celebrar el Dia de la Gent Gran, que va estar obert a la participació de tota la comarca. La celebració va consistir en un animat concert gratuït de la Cobla Orquestra Costa Brava al Teatre El Jardí, en el qual es van interpretar peces clàssiques, sarsuela, cançó catalana

El Museu del Joguet de Catalunya també es va afegir a la celebració i durant tot el matí del divendres la gent gran, és a dir els majors de 65 anys, van poder visitar el museu de forma gratuïta. El mateix va fer el Museu de la Tècnica, que també es va afegir a la iniciativa, obrint les seves portes de les 11.00h a les 13.30h perquè les persones grans hi pogessin accedir lliurement.

Des de l’Ajuntament de Figueres es va valorar de forma molt positiva la recuperació de la festa, a l’entendre que, en aquests moments, era molt necessari que les persones grans de la ciutat, i totes aquelles de la comarca que s’hi van afegir, poguessin celebrar el seu dia. «Heu estat les més afectades per la pandèmia i per això us volem fer aquest reconeixement», es va recordar durant l’acte.

FOTO: L’Orquestra Costa Brava va protagonitzar el Dia de la Gent Gran a Figueres

 1,300 visualitzacions totals,  74 vistes d’avui