Ruta_Art

La Ruta de l’Art va posar punt final dimarts a la tarda a la 14ª edició amb molt bona afluència de públic. 107 artistes han exposat la seva obra durant quatre dies i han pogut intercanviar impressions amb els visitants que han anat passant pels diferents espais. Un recorregut pel centre històric amb 17 racons d’interès arquitectònic que han acollit propostes artístiques de disciplines i tècniques ben diverses.

Dissabte a la tarda va tenir lloc la inauguració on hi va assistir el director dels Serveis Territorials de Cultura, Josep Calataiud; l’Alcalde, Salvi Güell; la regidora de Cultura, Xon Hugas; la comissària de la Ruta de l’Art, Anna Ma Constanseu; i regidores i regidors de l’Ajuntament. La comitiva va recórrer tots els espais per donar la benvinguda als artistes i l’acte va finalitzar a la Basílica de Santa Maria on es van reunir tots els artistes participants.

Des de l’organització, a càrrec de la comissària Anna Maria Constanseu i de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, s’ha valorat molt positivament aquesta edició. Segons Xon Hugas, regidora de Cultura, “l’èxit d’aquest any ratifica, una vegada més, la Ruta de l’Art com un dels esdeveniments culturals més importants del municipi i de la comarca. El fet que hagi coincidit amb Empuriatapes ha ofert un atractiu més a la proposta”.

Per la seva banda, Constanseu ha expressat que “tant artistes participants com visitants i restauradors del municipi estan molt contents. Podem dir que ha estat una gran edició en tots els sentits”. Tot i que enguany la Ruta de l’Art ha durat quatre dies i no tres com en altres edicions, el poble s’ha omplert cada dia d’assistents habituals, amants de l’art i turistes.

 4,917 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui