Viva_las_Vegas

Bingo Viva las Vegas arriba a Empuriabrava per oferir una experiència única en tot Catalunya en el món dels jocs per a tots els majors de divuit anys. El local, que es va inaugurar el passat 14 d’abril enmig d’un gran espectacle amb la presència de personalitats reconegudes del sector i de la comarca, es troba a l’entrada de la marina d’Empuriabrava, a l’encreuament entre l’avinguda de la Tramuntana i el carrer del Pi, a l’antic local de la discoteca Viva.

Bingo Viva las Vegas ofereix des de l’experiència més moderna, com les apostes esportives arreu del món i màquines recreatives d’última tecnologia, fins a l’experiència lúdica més conservadora, com
és el cas del tradicional Bingo de boles. Això sí, també els jocs de sempre tenen les seves versions modernitzades, i aquell que prefereixi el món digital, pot optar pel bingo electrònic d’última generació o la ruleta electrònica, entre molts altres.

L’ampli horari, la modernitat de les instal·lacions i les màquines d’última generació fa preveure que el Bingo Viva las Vegas esdevingui un gran dinamitzador d’Empuriabrava i de la comarca, atraient un públic que actualment es queda a França o bé baixa fins a Girona i Barcelona. I és que en pràcticament qualsevol moment del dia es pot gaudir dels jocs, ja que l’espai està obert de dilluns a dijous de 10 del matí a 4 de la matinada, ininterrompudament, i de 10 del matí fins a les 6 de la matinada els divendres i caps de setmana.

El Grup Tecnomàtic, present arreu de Catalunya, suma una experiència de vint anys en el món de les màquines recreatives i de l’oci. Amb Bingo Viva las Vegas, el Grup Tecnomàtic consolida la seva expansió i assoleix un gran repte obrint aquest espai de grans dimensions i modernitat, tant de les màquines com de les instal·lacions. A més, el nou negoci ha suposat l’ocupació d’unes vint persones de manera directa, en els diferents torns i horaris d’atenció al client a la sala, i al voltant de quaranta persones més de manera indirecta, entre proveïdors i empreses subcontractades.

Galeria de fotos

 1,779 visualitzacions totals,  8 vistes d’avui