Inaugurat el passat 19 de juny, a la zona esportiva de Llers, de ben segur que destacarà pels seus esmorzars, per consolidades propostes de peix llançanenques i per les seves carns a la brasa

En un espai del tot polivalent, ha arribat, aquest estiu, una proposta d’allò més polivalent. Parlem d’El Primer Toc, el nou bar-restaurant ubicat a la zona esportiva de Llers, entre la piscina, el cap de futbol, el pavelló i, properament, les noves pistes de pàdel.

Obert cada dia de l’estiu, l’horari de cuina és de les 9 fins a les 22:30. A partir d’aquesta hora, l’espai també estarà adaptat per prendre-hi còctels. “El Primer Toc serà un espai molt dinàmic i polivalent, no encendrem la brasa a les 5 de la tarda, però durant tot el dia les opcions seran molt àmplies: des d’un esmorzar lleuger fins a un de forquilla, ventall d’opcions per dinar com carn a la brasa, tapes del BarKo… D’una banda, volem mantenir certs trets distintius del BarKo, com els calamars, el pop a la brasa… i, d’altra banda, amb la resta d’opcions, volem que se’ns conegui com un bar-restaurant elaborat, no un dels típics bars d’abans d’arreu que únicament oferia entrepans, i poc més”, explica en Joan.

Fa anys que ell i la Mercè es dediquen, amb èxit, en el mon de l’hostaleria. Han fet créixer i modernitzat el BarKo de Llançà i ara volen aprofitar la bona ubicació del lloc: “Tots dos, juntament amb l’Hugo, la cara més jove i visible d’El Primer Toc, volem dinamitzar la zona. Estem molt ben ubicats, de fàcil aparcament perquè ens visiti gent d’arreu de la comarca; per exemple, aviat, amb les noves pistes de pàdel, segur que per Llers freqüentarà molta més gent: nosaltres hi serem perquè tothom estigui ben atès a qualsevol hora del dia”, expliquen.

 1,552 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui