Isidre Felip

Com es presenta la festa major?

De moment bé. Se celebrarà el 20 i 21 de novembre. Dissabte a la tarda hi haurà activitats infantils i a la nit un concert pel jovent. Diumenge tindrem l’orquestra Selvatana; missa, sardanes, concert i ball.Si no hi ha canvis per les restriccions de la Covid, farem balls, tant el del jovent com el de diumenge a la tarda. En cas que es compliqués, hauríem de fer els concerts sense ball.

Com està el projecte d’abastament d’aigua de Terrades?

Just ara l’Agència Catalana de l’Aigua ha aprovat una subvenció de 125.000 euros per executar la tercera fase d’abastament d’aigua del nucli de la Guàrdia a Terrades, mitjançant el qual portem l’aigua de dos aqüífers.  – La primera xarxa és la que abasteix d’aigua potable el nucli del municipi, amb un pou situat a les Hortes de Rissec i un dipòsit situat al Barri del Mas (el Bruguer).

La segona xarxa és la que abasteix els nuclis de La Guàrdia i de Palau-Surroca, amb un pou situat a Can Virosella i un dipòsit situat al Puig de la Sibina. D’aquesta manera, en cas de fallada o d’insuficiència de la xarxa del nucli del municipi, s’assegurarà l’abastiment d’aigua per al municipi mitjançant la segona xarxa-. En un moment de tanta sequera i restriccions, poder fer la connexió, és una obra molt important per a tots els veïns i veïnes 

Una segona part de mandat que resoldrà aquest tema. Hi ha algun altre projecte que tinguin sobre la taula?

I tant. Aquest any, a més d’executar la tercera fase del projecte d’abastament d’aigua a Terrades, en el Pla d’Obres tenim previst posar plaques solars a l’Ajuntament i al Centre Cívic, i la pavimentació de dos camins veïnals. Aquestes obres ja estan aprovades per ple, per tant les executarem de cara a aquest any vinent.

 572 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui