Isidre Felip

El proper 6 de juny, a Terrades, una nova edició de la Fira de la Cirera, “un acte cultural imprescindible”, com ens explica, des de l’alcaldia, l’Isidre Felip

“Aquest any sí! Tot i que amb restriccions”, celebra, Isidre Felip, amb emoció, quan ens comença a parlar de la Fira de la Cirera que, aquest 2021, sí que sumarà una nova edició, i no com l’any anterior, que no es va celebrar.

“Amb les restriccions i mesures oportunes, és evident, però tenim, des de fa dies, cartell i data per a la seva celebració: serà el diumenge 6 de juny. Que encara ens quedin dies i setmanes per tenir l’anomenada nova normalitat no significa que ho hàgim de cancel·lar tot”, opina.

“La grandària de la fira serà de la meitat i els actes seran més reduïts, però valorem que poc a poc es vagin reprenent els esdeveniments, sobretot els culturals, com en aquest cas la nostra fira dedicada a la cirera”, explica el batlle. Pel que fa a les paradetes, n’hi haurà vora el 50% menys, passant de les 50 o 60 habituals a unes 25 o 30, i seran majoritàriament de productes alimentaris artesans. Pel que fa als actes, hi haurà audició de sardanes, tothom assegut, i també animació infantil estàtica. Tot adaptat, doncs, al context actual, excepte la fira de la cirera, que no formarà part del cartell i caldrà esperar a l’any vinent.

Cal detallar que el circuit de les paradetes serà de direcció única i uns guardes vetllaran per l’aforament durant tot el dia. “Entre tots, procurarem fer del dia 6 un dia segur, entretingut i optimista de cara al futur”, conclou.

 478 total views,  7 views today