Joan Burgas

Joan Burgas, d’Instal·lacions Burgas, empresa instal·ladora des de 1939 ubicada a Avinyonet de Puigventós, ens explica com ha viscut la participació en el Saló dels Oficis, esdeveniment celebrat per segon any consecutiu en el Castell de Sant Ferran de Figueres.

– Com defineixes aquesta 2a edició, ja celebrada, del Saló dels Oficis?

Exitosa seria la paraula. En la primera edició hi van participar 50 empreses i 14 instituts. Enguany, 80 empreses i uns 1600 alumnes. Les dades, per tant, són més que significatives. Amb només dues edicions, s’estan complint els propòsits cercats des d’un bon principi i l’esdeveniment ha agafat molta embranzida. Per a fer-ho possible, s’ha de dir que hi ha un treball molt eficaç dels membres de la Fundació dels Oficis, així que mereixen que les empreses i les institucions continuem apostant per aquest projecte tan interessant, que ben segur que en un futur pròxim serà molt beneficiós per a totes les institucions empresarials de la comarca.

– Com hi va participar l’empresa i com vas viure tu l’esdeveniment?

Hi hem pres part amb un estand on detallàvem les diferents feines que una empresa instal·ladora-mantenidora fa. També hem participat en les xerrades informatives, per satisfer i resoldre dubtes a tots els alumnes que s’hi han interessat. En tot moment, l’he viscut intensament, tot compartint experiències amb la resta d’implicats i participants. I, el més important, hem vetllat per fer més gran l’esdeveniment un any més.

– Quins aspectes val la pena d’actualitzar i de conèixer sobre l’empresa?

Actualment, nosaltres, les empreses d’instal·lació i manteniment, hem de tenir un equip molt preparat, ja que, com és evident, les noves tecnologies fan que constantment ens necessitem formar. En aquest sentit, doncs, és d’allò més crucial formar els joves a través dels diversos cicles de formació professional que existeixen.

 1,528 visualitzacions totals,  6 vistes d’avui