Joan Hurtos

El nou alcalde de Borrassà va prendre possessió del càrrec el passat 5 de març, en un ple on va rebre la vara de mans del seu antecessor Ferran Roquer, qui va deixar l’alcaldia per ser síndic de Comptes de Catalunya.

Quan el senyor Roqué li va dir que deixava l’alcaldia, quina va ser la seva reacció?

Ens va sobtar a tots, no ens ho esperàvem. Ja ens havia anunciat abans que podia passar, però tot i això, haver de canviar d’alcalde, a un any de les eleccions, és una sorpresa.

Alguns líders polítics marxen un any abans d’acabar el mandat per donar visibilitat al següent cap de llista. Aquesta situació el podria afavorir com a nou candidat.

Sí, però el nostre equip comptava que ell es tornaria a presentar i no ens havíem plantejat buscar un altre cap de llista.

Borrassà notarà algun canvi?

No, som un equip continuista, la línia serà la mateixa. Es tracta de gestionar el dia a dia. Fa 19 anys que soc regidor, i primer tinent d’alcalde, ja coneixia molts temes i el tarannà de l’ajuntament.

L’única cosa que ha canviat és que quan estàs a segon pla no tens tanta responsabilitat, és una posició més còmoda. Però som un bon equip, i això t’ajuda molt. A més, ja tenim projectes importants iniciats i es tracta d’acabar-los. Per exemple, Cal Governador. Ara farà un any que vam comprar la finca i tots els esforços estan a rehabilitar aquest espai, en el qual cal invertir molts diners. És un gran repte. Tenim previst fer-hi el casal d’estiu, els sons de nit. Tot allò que puguem fer a l’aire lliure, ja que l’interior de l’edifici requereix una rehabilitació integral i fins que no s’hagi fet no podem dur a terme activitats a l’interior. També treballem en poder inaugurar-hi la piscina municipal, malgrat que és complicat perquè les empreses tenen molts problemes amb la rebuda de material i els preus han augmentat moltíssim. També tenim la segona fase de la reforma cementiri. Són projectes rellevants que ens requeriran molta dedicació.

 478 visualitzacions totals,  10 vistes d’avui