Jordi Masquef

Jordi Masquef, número 2 de la llista del PDECat per Girona, opina que l’única manera d’aturar l’etapa de desgovern és eliminant populismes i improvisacions. El programa electoral de partit compta, entre altres coses, amb el necessari recolzament a autònoms i petites i mitjanes empreses.

– Personalment, quins son els ànims de cara al 14-F?

Molt animat per intentar donar a la gent allò que ens demana: gestionar correctament Catalunya i superar aquesta etapa de desgovern.

– I en clau partit, quin aire es respira, en aquesta carrera electoral? Com van els actes o reaccions rebudes fins ara?

El PDECaT té molt de vot ocult. Molta gent ens votarà tot i que no els hi agrada dir-ho en públic. Però la gent, d’una banda, necessita referents i nosaltres els tenim: Artur Mas, Andreu Mas-Colell, Joan Rigol, Joana Ortega, Irene Rigau, Jordi Ciuraneta… Son gent que han estat en el govern en anys anteriors. Gent solvent professionalment. I d’altra, la gent vol que tingui coneixement en l’àmbit de la gestió, i el PDECaT és el partit dels Alcaldes i Regidors. Gent que està a primera línia intentant solucionar els problemes de la gent.

– Del llarg programa electoral que presenta el partit, a tall d’exemple, quins eixos creus que en sobresurten?

La supressió de l’Impost sobre Successions, la col·laboració público-privada, la defensa de l’economia productiva, el suport als autònoms, petites i mitjanes empreses, la defensa del model educatiu català…

– Una frase per la gent de Figueres i, en definitiva, pels catalans i catalanes que encaren aquest 2021 amb certa incertesa:

El 14 de febrer TOTS ens hi juguem molt: necessitem un govern que faci que Catalunya arribi a quotes d’autogovern i, sobretot, d’estat del benestar, quotes ara mateix perdudes. Per això, ara més que mai, és important escollir a persones preparades per a pilotar aquesta complicadíssima situació que ens ha tocat viure. Ara no és l’hora ni de populismes ni d’improvisacions i per això es necessita a gent solvent, i nosaltres hem demostrat aquesta solvència.

 695 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui