Jordi Masquef va ser una de les autoritats assistents, fa unes setmanes, en la posada en escena dels equips per la temporada 21-22 de la UEF. Il·lusions intactes per part del Diputat provincial d’Esports de la Diputació de Girona vers una nova temporada, que també dedica unes sentides paraules a personatges il·lustres lligats al club.

Club en creixement

La presentació de la Unió Esportiva Figueres va ser una jornada emotiva, intensa i festiva, i ara ja coneixem un a un els nostres jugadors del futur, i tots ens il·lusionem plegats sota els colors d’un club que poc a poc segueix creixent.

Il·lusió amb el Juvenil A

Ens trobem ja de ple en el desenvolupament d’una temporada que promet emocions, sobretot amb el juvenil A, que es troba en una situació històrica en places d’ascens a la màxima categoria estatal juvenil, el màxim objectiu possible de qualsevol futbol base.

Retorn d’alguns referents

Venim ja d’una temporada anterior per emmarcar amb els ascensos del juvenil A i el cadet A, fruit de la bona gestió de la junta directiva del club, i de l’aposta per referents com Arseni Comas o Quim Ferrer, per citar-ne alguns. Sense oblidar-me del Futbol Integra, els millors jugadors del club; o del Futbol Femení, que s’ha consolidat amb molt poc temps.

Sense oblidar personalitats il·lustres

Menció especial per l’amic Carles Lloveras, President d’Honor de la Unió; i també un record pels que han deixat com Sergi Murga, Xavi Xinxó o Josep Antoni Bertran.

 1,903 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui