Jordi Masquef es lamenta de com la capital altempordanesa enfoca aquest nou any i ens explica que ell i el seu equip caminen cap a les eleccions del 2023 amb tota la il·lusió

– Com encara la ciutat de Figueres aquest 2022?

Lamentablement, Figueres encara aquest 2022 amb un nou augment d’impostos per part del govern quadripartit, i amb els grans temes de ciutat sense resoldre: la recollida d’escombraries, la seguretat, el nou pavelló, la mobilitat… i el que encara és pitjor: sense un projecte clar de cap a on es vol anar. Cal que s’assumeixi que el govern que venia a transformar Figueres ja porta 2 anys i mig al capdavant de l’Ajuntament i que tot el que es va prometre en campanya no s’ha complert i això s’ha de tenir molt en compte. Hi ha qui es pensa que la campanya electoral és una subhasta de peix on es fan promeses que després no es compleixen. Jo en recordo alguns que van prometre rebaixar impostos, els sous i els càrrecs de confiança; però, a la pràctica, res de tot això.

– Com es prepara Jordi Masquef per a les eleccions municipals 2023?

De la mateixa manera que vam enforcar-les el 2019 i vam resultar la força més votada amb diferència. És a dir: amb tota la il·lusió, articulant un equip transversal, preparat per governar, que s’estimi Figueres i que representi al màxim la societat figuerenca. Amb un model de ciutat clar i coherent i un objectiu comú: reactivar Figueres i tornar a fer de Figueres una ciutat on es visqui bé i la gent s’hi guanyi bé la vida.

 1,802 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui