TRIO ORLINA

Després d’inaugurar la Temporada de tardor 2021 el passat 24 de setembre amb Horace Silver Tribut, el divendres 29 d’octubre a les 20:00 a l’Auditori Caputxins de Figueres, Joventuts Musicals de Figueres presenta el Trio Orlina.

El Trio Orlina, format per Fina Bonet, Anna Carné i Antoni Mallol, tots tres residents a Peralada, es forma l’estiu del 2020 de forma casual i distesa. Els tres membres del trio duen a terme una tasca pedagògica important a la ciutat de Figueres i és just amb aquesta formació que es troben per aprofundir amb aquest format de música de cambra i investigar el repertori per aquesta formació. El concert ‘Pinzellades de Bach’ ens ofereix un repertori amb interpretacions de Beethoven, Schubert i ‘Variacions Goldberg’ de J.S. Bach.

Per Joventuts Musicals de Figueres és un honor poder donar l’oportunitat a propostes empordanesa com és el cas del Trio Orlina, un nou trio format a Peralada arran del confinament. El concert del dia 29 d’octubre a l’Auditori Caputxins serà la seva estrena i Joventuts Musicals de Figueres vol treballar en l’objectiu de consolidar-ho.  A més, Fina Bonet, Anna Carné i Antoni Mallol,a part de combinar la interpretació amb la interpretació i la docència, treballen en projectes juvenils instrumentals com la Jove Orquestra de Figueres (JOF).

Les entrades tenen un cost de 7 € i es poden adquirir a la Taquilla del Teatre Municipal el Jardí, a https://www.figueresaescena.cat/ca/programacio/auditori-caputxins/fitxes-caputxins/trio-orlina i, el mateix dia del concert, a la Taquilla de l’Auditori Caputxins. Així mateix, els socis de Joventuts Musicals de Figueres tenen entrada gratuïta.

Tots els espectacles es duran a terme seguint les mesures preventives de la Covid-19 amb circuits d’entrada i sortida diferenciats, ús obligatori de mascareta, dispensadors de gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat entre butaques.

 3,794 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui