Juli_Quesada

En parlem amb en Juli Quesada, principal promotor com a regidor de Festes, que destaca la bona resposta tant del públic assistent com la implicació de la gent de l’escola

L’equip de govern d’Avinyonet de Puigventós segueix apostant per les actuacions de petit format, les quals ajuden a dinamitzar l’esperit de poble: petits, grans, l’escola, el local social… tothom hi té el seu espai i ningú ho desaprofita. “Com a regidor de festes, veure que cada acte que proposem té molt bona resposta és una immensa satisfacció”, valora el regidor.

El passat 3 d’octubre, amb totes les mesures oportunes i gaudint de l’ampli espai de la plaça Pous i Pagès, la gent d’Avinyonet i coneguts de fora van gaudir d’una bonica jornada matinal infantil, anomenada La Baldufa Sonora. En primer lloc, es va presentar Lupus, un conte infantil de Maria Sánchez Cuenca, escriptora local. En l’obra, el protagonista, cansat de ser dolent, lluita per ser vist com el bo de la “pel·lícula”.

Tot seguit, amb Lali BeGood, destacada cantautora barcelonina, en format duet, va treure el “Peter Pan” que tothom porta a dins, amb animades versions que no passaven desapercebudes per ningú. Tot seguit, per satisfer la gana, molts dels assistents van dinar en el Local Social amb les conegudes versions del Duet Bona Onda.

Una jornada, com deia Juli Quesada, d’allò més acollidora, que va acabar als volts de les 15 hores. I una vegada més, amb molt bona resposta de l’escola Gonçal Comellas, amb la seva darrera aportació al municipi. Fins a un total de 120 contes, relats i dibuixos, presentats i ideats per l’alumnat, van formar part d’una exposició relacionada amb la Fira Follet.

La bona línia traçada els últimes mesos al municipi seguirà aquest proper diumenge dia 17, amb un nou vermut de migdia, amb el guitarrista de Merkado Negro Norfeu Falgarona com a protagonista. A partir d’aquí, veurem si per Tots Sants la festa de Mas Pau i el nucli antic acaba sent una realitat: “Restem a l’espera de l’evolució d’aquests dies i decidirem el millor per a tots”, explica un Juli Quesada que ja ens avança que, per les festes nadalenques, Avinyonet comptarà amb una fantàstica maqueta de pessebre ideada per Kika Gómez, que ocuparà, encara falta per decidir, algun dels molts raconets acollidors de la vila. I com sempre, és clar, amb la incombustible ajuda de la mainada de l’escola, sempre a punt per embellir, amenitzar i dinamitzar els carrers d’Avinyonet.

 2,189 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui