Conxi_Asun

Parlem amb la regidora Conxi Molons que, juntament amb l’Asun Blanco, toca els temes de cultura del municipi. Tot a punt per començar el setembre amb tres dies de festa major.

– Com encara el municipi la festa?

Doncs, com és habitual, amb ganes i alegria de sortir, però lògicament també amb molta precaució i civisme, encara pel context de pandèmia que vivim. Penso que hem dissenyat, entre tots, un programa bastant complet. Tot i suprimir, de manera obligada, alguns actes molt consolidats, n’hem proposat d’altres que segurament tots els públics podran passar-s’ho bé. L’objectiu: que els dies 3, 4 i 5 de setembre el municipi i la seva gent sumi tres dies bonics de festa, tot i que, repeteixo, sobretot amb el civisme que pertoca.

– Què en destaques, del programa?

Doncs com acabo de mencionar, hem eliminat, per exemple, l’habitual concert del divendres a la nit i hem contractat l’espectacle de màgia de Raul Black. Una proposta més estàtica, però segur que d’allò més interessant i divertida. La màgia també serà present el dissabte, per als més joves, juntament amb els Atrapasomnis i el seu espectacle d’animació. A la nit del dissabte, mantenim l’orquestra, si bé demanem bona predisposició de tots els assistents, que tothom gaudeixi de l’actuació però des del seu lloc, sense ballar.

– I, pel que fa al diumenge, domina tot allò tradicional…

Efectivament. Tot allò que no es pot perdre: missa, música de violí, sardanes, grup de música a la tarda… Però tampoc podem passar per alt la presentació del llibre del divendres ni el campionat de tennis taula del dissabte. I, molt important: l’exposició de fotografies que hi haurà a la sala. Els participants, la gent del poble. És una satisfacció la bona participació dels habitants: així, tothom qui vagi a les actuacions podrà gaudir d’aquest conjunt d’imatges històriques.

 1,596 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui