AMI

Els amfitrions de l’acte d’inauguració van ser Josep M. Cervera, alcalde de Port, i Jordi Gaseni, president de l’AMI i alcalde de l’Ametlla del Vallès

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), un cop assolits els 10 anys de la seva creació, ha iniciat una exposició itinerant arreu de Catalunya: “Independentisme: la força del món local”. La primera parada, aquesta Setmana Santa, a El Port de la Selva.

En la inauguració, celebrada el proppassat divendres 8 d’abril, van assistir-hi alcaldes de la comarca, com el propi Josep Maria Cervera (Port de la Selva), Santi Güell (Castelló d’Empúries), Isabel Maria Cortada (Palau Saverdera), Joan Maria Roig (Selva de Mar) o Dolors Pons (Viladamat). També Genís Pinart (exalcalde de Port), Montse Mindan (regidora i exalcaldessa de Roses), Roger Pinart i Lídia Ferrer (regidors i tinents de Port), Natàlia Paltré (regidora de Port). Jordi Martí, membre senador espanyol, també va ser-hi.

Segons Jordi Gaseni i Josep M. Cervera, amfitrions de l’acte, “l’objectiu és celebrar, tal com pertoca, aquesta dècada d’existència i, alhora, continuar fent pinya i preparar un nou embat, tot carregant les bateries tan potents que teníem, per així circular a bon ritme cap a un nou 1-O”. L’exposició es podrà veure fins el dilluns 18 d’abril, a la sala d’exposicions del carrer Major número 19.

 164 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui