Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • L’Hospital de Figueres estén l’ús de les ulleres de Realitat Virtual
    • Selva de Mar celebra la Festa de Sant Sebastià 2023
    • La muralla medieval del Convent de Sant Domènec de Castelló d’Empúries, digitalitzada en 3D
    • La campanya “Fem brillar Roses” vol corresponsabilitzar la ciutadania en el reciclatge i la cura de l’espai públic
    • Pas endavant per l’execució dels pressupostos participatius de Vilafant
    • Sergi Palomeras presenta la seva dimissió com a conseller comarcal
    • Figueres presenta la “Figa Dolça”, una fira per posar en valor els vins i licors dolços de l’Empordà i la pastisseria de la ciutat
    • La Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala impulsen un projecte de ciència ciutadana pel mostreig de microplàstics al mar
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Cultura
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Notícies»L’Aula Gastronòmica organitza aquests novembre nous tallers dirigits a professionals de la restauració
    Notícies

    L’Aula Gastronòmica organitza aquests novembre nous tallers dirigits a professionals de la restauració

    28 d'Octubre de 20220 Vistes
    Cursos per a restauradors a l'Aula Gastronòmica de Roses

    L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitza aquest novembre a l’Aula Gastronòmica dos tallers per a professionals de la restauració i l’hostaleria: un de motivació al servei de sala que serà impartit per Toni Gerez i un sobre tecnificació i especialització a la restauració, a càrrec de Marga Vilalta. Les inscripcions ja estan obertes.

    El taller de ‘ Motivació al servei de sala’ tindrà lloc el proper 8 de novembre i oferirà dues sessions, una de 16 a 17h i una altra de 17 a 18h. La formació anirà a càrrec de Toni Gerez, actual cap de sala del Castell Peralada Restaura n t, amb una llarga i reeixida trajectòria professional. Amb Paco Pérez (restaurant Miramar), va obrir el restaurant L’Orada, passant a continuació a incorporar-se al Bulli, on va treballar dotze anys, inicialment com a cambrer i posteriorment com a sommelier, maître i cap de sala. Fruit d’aquesta experiència, va fundar amb Juli Soler, Ferran Adrià i Xavier Sagristà el Restaurant Hotel Mas Pau, del qual al fou director, sommelier i cap de sala, mantenint una estrella Michelin durant 20 anys. Mestre indiscutible a la tast de vins i quesos, a l’actualitat dirigeix el Castell Peralada Restaurant.

    El taller que impartirà el proper dia 8 anirà dirigit a la motivació del personal de sala, a transmetre la passió per la feina, crear equip i escola.

    Dilluns 14 de novembre arribarà el torn del taller de ‘ Tecnificació i especialització de la restauració’, amb una sessió que es realitzarà de 16 a 18 h que anirà a càrrec de Marga Vilalta, fundadora de n~tropia, empresa dedicada a oferir serveis relacionats amb les tecnologies de l’ informació. Especialitzada en empreses del sector de la gastronomia, entre els seus clients es troben restaurants com elBulli, Inopia o Dos palillos. Entre el 2005 i el 2012 va ser la responsable de planificació, desenvolupament i coordinació de projectes tecnològics d’elBulli.

    Al llarg de la formació, Vilalta oferirà una visió sobre els sistemes d’informació i procediments estàndard dits dels establiments , la necessitat de detectar punts febles, determinar fluixos de treball i automatitzar-los (que no ha d’implicar comprar la compra d’ ordinadors ni programaris), fins a portar el negoci de restauració a la màxima optimització de tots els recursos (taules, serveis, recursos humans, mitjans de producció o maquinàries , …) d’una manera conscient, estudiada, escalable, respetuosa i plaent per a treballadors, comensals, propietaris. Es tracta de l’aplicació del concepte anglès Business Intelligence, Data Analysis, Process Analysis, IT alignment, etc… i que, avui dia, cal aplicar a tots els negocis, cadascú en el seu grau necessari.

    Les inscripcions per participar en els cursos ja es poden realitzar trucant al 972 15 25 21 o a través d’aquest enllaç

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Notícies

    L’Hospital de Figueres estén l’ús de les ulleres de Realitat Virtual

    27 de Gener de 20231 Vistes
    Notícies

    La muralla medieval del Convent de Sant Domènec de Castelló d’Empúries, digitalitzada en 3D

    26 de Gener de 20231 Vistes
    Notícies

    La campanya “Fem brillar Roses” vol corresponsabilitzar la ciutadania en el reciclatge i la cura de l’espai públic

    26 de Gener de 20231 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 366

    366CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.