Octopussy-22

Després de deu anys de la primera gran festa Octopussy, enguany es repeteix la celebració dedicada als anys 80 i 90, amb més d’una desena de discjòqueis i quatre ambients diferents de l’antiga discoteca Banana’s d’Empuriabrava, ara anomenada Soho.

L’ambient de l’Octopussy es reviurà la nit 15 d’octubre. Una data que ja està assenyalada en el calendari d’aquells que tenen ganes de tornar a sentir la festa a les venes. Serà a les onze de la nit quan la discoteca Soho d’Empuriabrava es transformi en l’Octopussy de la mà de Xavi Piera, cara i veu de la mítica discoteca dels anys daurats de les nits d’Empuriabrava, per recordar un dels llocs preferits dels joves de la comarca i dels turistes de les nits dels 80 i 90.
Més de dues mil persones estan cridades a gaudir d’una nit inoblidable. Piera pretén aplegar les persones discotequeres de l’època “aquells que ara ja tenen més de la quarantena” i que el seu cos encara els demana, almenys una nit, sortir a moure l’esquelet i a rememorar les nits de festa de quan tenien vint anys.

Les cançons que sonaven a l’Octopussy tornaran a sonar el 15 d’octubre. A la sala gran, els esquelets es mouran a ritme dels 80 i 90, rememorant les millors cançons i ritmes de la gran dècada que encara avui dia és una inesgotable font d’inspiració. Serà en aquest espai quan a les dues de la matinada se celebri el 2022 i mig. L’organitzador de la festa, Xavi Piera, recorda que “no hem pogut celebrar el Cap d’Any junts, per això, donarem una bossa de cotilló a tothom a l’entrada”. A la sala dos, hi haurà música lenta “de la que ha fet enamorar sempre” i música del pop espanyol. Dos discjòqueis portaran la música electrònica a la sala tres, on els amants de la Makina hi tenen una cita ineludible.

Durant la nit, Piera ens avança que “tindrem moltes sorpreses” i assegura que “si el 2012 la primera festa va sortir de nassos, en aquesta ens superarem. Serà una festa sonada!”. A través de la pàgina de Facebook “Octopussy, “The Myth” (20th-21st centuries)” es poden anar descobrint les novetats del que promet ser una nit de retrobaments i molta marxa.

Les entrades a la festa Octopussy estaran a la venda a NoCashMarket.com per 20 €, inclou una consumició, cava i la bossa de cotilló.

 2,869 visualitzacions totals,  92 vistes d’avui