Amb Fins Aviat!, el concert d’homenatge al recentment desaparegut bluesman Amadeu Casas per part de la seva filla Erxart Casas i acompanyada per convidats Joan Pau Cumellas i de Quico Pi de la Serra,  ha posat punt i final al 27è Festival de Jazz de Figueres amb èxit de públic i d’organització.

Amb una ocupació del 80 % similar a la de l’any passat i amb dos sold-outs (Kelly Green, Drop Collective), Joventuts Musicals Figueres per part de la seva presidenta, Alba Albert, ressalta que ha estat un altre cop una edició especial, adaptada a la situació pandèmica però estem molt contents del resultat. Una edició plural que ha passat pel gòspel, el jazz més popular i tancant amb el blues que ens va deixar Amadeu Casas, un homenatge que, sens dubte, ha fet que aquesta edició fos especial.

Així mateix, Alba Albert destaca que estem molt contents de la resposta del públic que altre cop han fet que el Festival hagi estat una realitat i que han omplert places i auditoris per gaudir d’aquests tres dies de Festival.

 926 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui