Lídia Ferrer

La regidora de Cultura, Benestar, Joventut i Entitats del Port de la Selva ens parla de la Ruta de les Tapes i de la necessitat d’oferir activitats fora de la temporada turística.

Engegueu la segona edició de la Ruta de les Tapes en un període diferent. Què fa que ho moveu a un altre mes?

La primera edició va coincidir amb la fira de l’espàrrec i va funcionar molt bé. Per donar una mica de vida, i organitzar una activitat fora de temporada d’estiu, hem decidit provar de fer la ruta. L’altra vegada era abril, i anàvem de cara a bon temps. Ara, d’acord amb els restauradors, provem la tardor.

Repeteixen els restauradors?

Sí, la gran majoria sí. S’han apuntat dotze establiments. Cal tenir en compte que alguns, en aquesta època, ja tenen tancat.  Només ens han demanat de poder oferir el servei normal, per això no fem dissabte al migdia. La ruta es farà dissabte a la nit i diumenge al migdia.

Esteu buscant fer activitats fora de la temporada d’estiu?

Sí, estem mirant de treballar en aquest sentit. S’ha organitzat la venda de castanyes i festa pel jovent el cap de setmana de Tots Sants, per part de l’AMPA de l’escola. Hem de mirar, entre tots de fer programació per desestacionalitzar les activitats, i programar altres exposicions o xerrades durant l’any, com el Cuartelillo.

En aquest sentit, mantindreu l’activitat del mes de desembre del Mercat de Nadal?

Sí, durant el pont de la puríssima. L’any passat va anar realment molt bé, els comerciants van quedar molt satisfets. I hi havia activitats infantils, i també una súper tirolina que passava per sobre del mar. Enguany també hi serà, oberta a tothom, al moll, i passarà per sobre el mar!.

 1,327 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui