lluis Pujol

Lluís Pujol, davant la festa major d’enguany, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol, detecta il·lusió i té clar que els veïns es mereixen la que ha de ser una celebració per recordar.

Abraçats per l’Albera i a tocar de Peralada, el petit nucli de Masarac és, com ha definit més d’una vegada el propi alcalde: “un pessebre sota la muntanya”. Segurament d’aquí a uns dies no ho serà per les altes temperatures d’estiu, però sí per engalanar-se a cada racó per oficialitzar l’arribada de l’estiu amb bon ambient i bona música.

“La nostra festa major d’estiu és de les primeres a celebrar-se a la zona i la gent en té ganes, l’estiu és sinònim de festes majors, i més enguany. Penso que aquest cop ho celebrarem encara més, és un tornar a començar, és un any especial, després d’aquests dos anys d’inactivitat”. Ho afirma taxativament un Lluís Pujol, l’alcalde, que veu com, de nou, l’associació de veïns es bolca amb la celebració.

Com és tradició, la festivitat s’emmarca en el primer cap de setmana de juliol. I no s’hi posen per poc: com en edicions anteriors, comptaran amb el concert i ball de la gran orquestra Montecarlo. “Els veïns del poble s’ho mereixen. A més, la seva col·laboració és molt grata. L’esdeveniment va per ells, si bé un cop més obrim les portes a familiars, amics i coneguts de pobles veïns, així que us hi esperem a tots!”, conclou el batlle. I és que ja ho diuen: tornar sempre és la millor part de l’aventura. Bona Festa Major de Masarac a tothom!

 978 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui