Màrius Vergés

Màrius Vergés, Primer Tinent d’Alcalde, celebra que, de nou, el municipi de Llers torni a presentar un intens cartell festiu de l’1 al 4 de setembre. Un programa original, sucós i divers on no es troba a faltar cap de les activitats més anhelades, any rere any, per gaudir durant els primers dies de setembre

– Com a representant del consistori, quina valoració fas de les diferents activitats d’estiu al municipi?
Els casals esportius, durant l’estiu, han comptat amb aproximadament un centenar de participants. Per tant, bona resposta. També hem dut a terme activitats de tot tipus a la piscina i hem tingut molt de moviment a les recentment estrenades pistes de pàdel, on s’ha de dir que contínuament hi ha lloguers, classes individuals i en grup, lligues recreatives i diferents tornejos. La participació del Club Tennis Alt Empordà-Llers, entitat gestora de la zona esportiva municipal, s’ha de valorar amb bona nota. També s’han desenvolupat les activitats regulars de les diferents associacions i entitats de la població. I cal celebrar que, després de dos anys, els concerts al Castell hagin tornat a ser una realitat: amb grups de qualitat, bon ambient i nombrós públic que ha pogut gaudir de bona música en un entorn meravellós.

– Ara, el focus en la Festa Major. Com es presenta enguany i qui s’hi implica?
Aquests dies de festa arriben amb moltes ganes de tornar a viure l’èxit de participació i satisfacció de l’any passat. Amb activitats, actes i actuacions pensades per a tots els públics i ubicades als diferents espais i places de la població. La implicació és de pràcticament totes les associacions i entitats de la població i això implica que es respira il·lusió per fer poble i sortir a gaudir de totes les propostes programades.

– Del programa, en destaques alguna proposta concreta?
El programa, com es pot observar, no escasseja per enlloc. Si tiro d’experiència, puc afirmar que el cinema, l’any passat, va tenir molt bona resposta. Enguany, no dubto que també. Igualment, els tradicionals playbacks on participa gent del poble de totes les edats, i que gran part de l’èxit, com comentava en l’anterior pregunta, és per la implicació i dedicació de les entitats, en aquest cas de l’Associació Juvenil Brullersenca. Pel que fa a l’ofici solemne, ens agrada molt comptar amb els Cantaires de Llers. M’és difícil encerclar només alguns actes, perquè també destaco els concerts (amb grups coneguts per tothom), el vermut musical, que sempre fa poble, o l’exitós tast de vins en l’anterior edició, o El Gran Prix Aquàtic, un clàssic que arriba a la seva 4a edició. Amb tot, m’agradaria recordar que dissabte disposarem de la carpa amb membres del Punt Lila, l’espai d’informació, assessorament i acompanyament per a les possibles víctimes d’agressions sexistes.

-D’aquests mesos que queden de legislatura: quines són les teves intencions i les de l’equip de govern?
Aspirem concloure la legislatura amb la finalització de totes les propostes i projectes que teníem per dur a terme a curt, mig i llarg termini, sempre amb l’objectiu de millorar el poble tenint cura, sobretot, dels seus serveis. No hi ha dubte que gran part dels projectes prèviament programats ja són una realitat, així com d’altres que no teníem previstos. S’ha fet molta feina, és cert, però sempre en queda molta per fer: en definitiva, continuarem treballant constantment durant aquests mesos que resten de mandat, i ho farem amb moltes ganes i il·lusió d’afrontar les properes eleccions municipals.

 1,422 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui