Màrius Vergés

Parlem amb Màrius Vergés, 1r tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Joventut i Associacions de Llers, que ens presenta el programa de la Festa Major que tindrà lloc del 2 al 5 de setembre, amb cinema a la fresca, visites teatralitzades al Castell, l’històric playback, Escape Room…

– Com encara el municipi la festa?

Després de l’època que ens ha tocat viure, i amb la incertesa fins a l’últim moment del que es podria fer i del que no, encarem la festa amb la il·lusió de poder tornar a realitzar les activitats populars que, des de fa molt temps, de manera ininterrompuda, s’han celebrat a Llers.

– Què en destaques, del programa i dels actes de setembre?

Doncs sobretot el sempre esperat playback i el cinema a la fresca, aquest últim està previst fer-lo a la recentment renovada Plaça Ramal, amb una pantalla de 7x4m. També vull subratllar la 3ª edició del Grand Prix aquàtic i altres actes més tradicionals com l’ofici solemne, amb gent de la casa, els Cantaires de Llers. A més a més, s’han tornat a oferir les visites teatralitzades al Castell de Llers que van tenir molt bona acceptació en l’anterior festa.

– I algunes novetats més…

En efecte. S’ha apostat per fer alguna activitat nova com l’Escape Room i el tast de vins. Amb tot, puc dir que s’ha tingut en compte el fet que les activitats i actes estiguin repartits per diferents espais de la població i per a totes les edats, així que esperem que hi hagi una bona resposta de la gent. I és important fer memòria que totes les activitats són gratuïtes, però que cal fer reserva prèvia a l’Ajuntament, trucant al 972 52 80 20 o enviant un correu a ajuntament@llers.cat.

– Quin granet de sorra, com a regidor, esperes aportar al municipi quan deixem la Covid enrere?

Personalment estic molt orgullós de poder servir al poble de Llers, de la seva gent, de les associacions i dels comerços i negocis. I és per aquest motiu que tenim moltes ganes de continuar fent feina pel poble de Llers i pel benestar dels seus habitants. Tenim moltes propostes i projectes per dur a terme a curt, mig i llarg termini, amb l’objectiu de millorar el poble i els seus serveis. Uns projectes que esperem executar segons els terminis estratègicament planificats i que s’aniran veient properament.

Vull aprofitar, aquí, per agrair la gran feina que fan els treballadors municipals i sobretot les associacions i entitats de Llers que, amb les activitats que organitzen regularment o de manera extraordinària, donen una vida activa i molt participativa al poble.

 1,295 visualitzacions totals,  1 vistes d’avui