Meritxell Ibarz

A punt la festa en honor a Sant Martí a l’Armentera, el dijous 11 i el cap de setmana dels dies 13 i 14, amb la Montecarlo com a acte més destacat

“Des de l’equip de govern estem molt contents de veure com, després d’un any i mig, les coses es comencen a posar al seu lloc. Tanmateix, com no pot ser d’una altra manera, vetllarem perquè ningú passi per alt la normativa anti Covid encara vigent. Celebrem que ja es pugui ballar, però amb precaució i sempre amb mascareta. Només d’aquesta manera aconseguirem fer passos endavant i celebrar les tradicionals festivitats del municipi”, recorda Meritxell Ibarz, regidora i primera tinent d’alcalde.

L’edició d’enguany, en honor a Sant Martí, tindrà un format més reduït, però com explica Ibarz, fa uns mesos tothom ho hagués signat. El tret de sortida serà el mateix dia 11, coincidint amb l’onomàstica del patró i dia festiu a l’Armentera, amb ofici i concert de sardanes. L’endemà, divendres de descans per reprendre l’activitat festiva al llarg del cap de setmana. Dissabte amb xou per a la mainada a la tarda i vespre amb discomòbil i música a càrrec d’un grup local. Pel que fa al diumenge, concert i ball amb la gran orquestra Montecarlo.

“En efecte, el format és més reduït que anterior programes, però de nou volem donar protagonisme al talent local. I, si busquem i contractem algú de fora, és perquè són grups com la Montecarlo, que sabem que, tot i ser una inversió important, és qualitat que la gent valora, i ara encara més, després de tots aquests mesos d’aturada”, concreta Ibarz.

 288 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui