Meritxell Ibarz

La primera tinent d’alcalde de L’Armentera explica que a poc a poc es va recuperant la vida cultural i social, i que tot i la frenada per la pandèmia, s’han pogut anar tirant endavant els projectes de la legislatura

Com està l’Armentera després d’un any i mig de pandèmia?

Sembla que de mica en mica la gent torna a tenir ganes de moure’s. Ara comencem a plantejar activitats com la festa major d’estiu, sempre amb prevenció i seguint les instruccions del Procicat, és clar. Però volem tornar a reiniciar els concerts d’estiu que fèiem cada any i reprendre les activitats culturals i socials del poble.

Finalment, s’ha reactivat la sala de lectura.

Sí. S’ha canviat la Junta, i el nou equip nou està treballant-hi de valent. S’hi han incorporat més llibres d’infantil i s’està dinamitzant cada vegada més.

Un dels projectes que heu realitzat recentment és un aparcament d’autocaravanes.

Sí, esperem que tingui èxit! Però hem de deixar clar que no és un càmping, l’espai no està destinat a fer-hi vida o estar-s’hi dies. La idea és que aquest turisme de caravana pugui venir a dormir i marxar. Esperem que la gent sigui conscient que l’aparcament és únicament per estacionar i buidar, en cap cas per acampar.

Estem a la meitat de legislatura, quina valoració en feu?

Malgrat que hi ha hagut la pandèmia, hem pogut anar fent projectes. Ja hem donat per acabada la instal·lació d’aigua corrent al poble. També hem fet un skatepark i un workout i ara estem canviant els parcs infantils i mobiliari. Per sort, podem anar fent el que teníem programat per la legislatura.

 645 visualitzacions totals,  12 vistes d’avui