Els germans Roca, Dabiz Muñoz, Paco Pérez, Carme Ruscalleda i Ferran Adrià, entre altres destacats cuiners han participat en la nova campanya sota el nom de “Xefs”.
El sector cerveser, i a la gastronomia en general, els ha tocat viure temps difícils. Per això, Estrella Damm, marca insígnia de la cervesera presidida per Demetrio Carceller Arce, presenta Xefs, una campanya en la qual la marca i 42 dels seus clients més reconeguts en representació de la nostra gastronomia es comprometen a seguir treballant com ho han fet sempre: apostant per la màxima qualitat, fent servir les millors matèries primeres, treballant amb productes locals, tenint cura dels petits detalls, estimant l’ofici i innovant. Tota una declaració d’intencions per continuar sent la millor gastronomia de el món.
Com a representació de tota la gastronomia espanyola i el seu compromís per la qualitat, apostant pels productors locals i la innovació que l’ha fet mundialment reconeguda, els 42 xefs que han participat en aquesta campanya presenten tota una declaració d’intencions per continuar exercint aquest paper internacional.
Sota la direcció d’Alberto Rodríguez -i Oriol Villar com a director creatiu-, els cuiners participants en aquesta campanya desgranen reflexions sobre el moment actual però també dibuixen les línies del que ha de ser el futur: esforç, dedicació, il·lusió i innovació. Ferran Adrià i Joan Roca arrenquen aquestes digressions a elBulli, lloc icònic de la cuina contemporània mundial, i a través d’un recorregut per diversos senders de la Costa Brava se’ls aniran afegint múltiples companys de professió. mb aquesta nova campanya, Estrella Damm vol posar en relleu el compromís compartit que la marca ha tingut i té amb els professionals de la gastronomia.
Els xefs que han format part d’aquesta campanya són:
Ferran Adrià, elBullifoundation;Albert Adrià, Enigma, Miquel Aldana; Tresmacarrons:David Andreu, Via Veneto;Arnau Bosch, Can Bosch;Rubén Campos, Rincón de Diego;Àlex Carrera, L’Aliança 1919 d’Anglès;Paolo Casagrande, Lasarte;Quim Casellas, Casamar; Jeroni Castell, Les Moles; Maca de Castro, Maca de Castro;Rodrigo de la Calle, L’Hivernacle;Romain Fornell, Caelis;José Carlos Fuentes, El Club Allard;Marc Gascons, Els Tinars;Vicent Guimerà, L’Antic Molí;Silvia Hofmann, Grup Hofmann;Nandu Jubany, Can Jubany;Ivan Margalef, L’Ó;Artur Martínez, Aürt;Pere Massana, Massana;Hideki Matsuhisa, Koy Shunka;Paco Méndez, Full Santa;Josep Moreno, Deliranto;Dabiz Muñoz, Diverxo;Rafel Muria, Quatre Molins;Paco Pérez, Miramar;Fina Puigdevall, Les Cols.Martina Puigvert, Les Cols;Adrián Quetglas, Adrián Quetglas;Víctor Quintillà, Lluerna;Albert Raurich, dos palillos;Joan Roca, del Celler de Can Roca;Jordi Roca, del Celler de Can Roca;Josep Roca, del Celler de Can Roca;Oriol Rovira, Els Casals;Francesc Rovira, Fonda Xesc;Carme Ruscalleda, Cuina Estudi, Xavier Sagristà, Castell Peralada; Albert Sastregener, Bo.Tic;Víctor Torres, Les Magnòlies i Josep Xandri, Estany Clar.