Mireia Pimentel

Parlem amb l’alcadessa de Santa Llogaia, deixant la política a banda i navegant en la seva part més personal.

– A què es dedica professionalment Mireia Pimentel quan no és alcaldessa?

Vaig estudiar dret a la Universitat de Girona, després vaig fer el màster en advocacia i em vaig col·legiar. Posteriorment, em vaig decantar per fer un màster en fiscalitat, que és en el que em vaig especialitzar, i així, quan no soc alcaldessa soc advocada en dret fiscal.

– Quines són les seves aficions o què fa en el temps lliure?

En el meu temps lliure m’agrada desconnectar amb l’esport, i ara des de no fa gaires mesos que jugo a pàdel, i la veritat és que s’ha convertit en una afició. També m’agrada posar-me els auriculars i caminar sense rumb. Encara que, el que més m’agrada fer és passar el temps amb la meva família i amics.

– Quan era petita, què volia ser de gran? Alcaldessa?

Quan era petita no m’hagués imaginat ser alcaldessa. Sempre deia que de gran volia ser perruquera o mestra de parvulari, i al final és completament diferent el què volia ser de gran amb el que realment soc.

– Té algun lloc “especial” on vagi quan ha de pensar o desconnectar o que la faci feliç?

Estar acompanyada d’una posta de sol és una de les millors sensacions per pensar o desconnectar, i el Cap de Creus és un dels millors llocs per fer-ho. Tenim la sort de poder gaudir d’aquests paisatges tan a prop, i de permetre’ns el luxe d’allunyar-nos una mica de la rutina a tan pocs quilòmetres de casa.

– Si li demano que m’expliqui un moment de felicitat de la seva vida…

Si hagués d’escollir un moment de felicitat de la meva vida seria quan vaig marxar d’Erasmus a Bèlgica. Era la primera vegada que marxava de casa i a sobre per anar a viure a l’estranger, i es va convertir en una de les millors experiències viscudes fins ara, que si tornés enrere, tornaria a escollir.

– És més de sol i platja o d’excursió a la muntanya?

M’agrada gaudir d’ambdues coses i crec que hi ha moments per tot, però si m’he de decantar per una, prefereixo sol i platja, i més amb la quantitat de platges i cales increïbles que tenim a la nostra costa, que no ens cal anar gaire lluny per trobar indrets paradisíacs.

– Quin llibre recomana per aquest estiu?

“Benvolguda”, d’Empar Moliner, és una novel·la molt interessant en la que la protagonista s’adona del que és envellir per dins, i tot el que comporta el pas d’aquest temps en els diversos aspectes de la vida.

 706 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui