Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • Festa de cloenda dels 25 anys del CB Escolàpies Figueres
    • Segona edició de la trobada de joves empresaris “Som el que creem”
    • Sopar del dia de la Dona a Llançà
    • Figueres estrena un autobús 100% elèctric per afavorir un transport públic sostenible
    • Ginestà, Pol Batlle & Rita Payés, Lildami o Marc Timón, a la tercera edició del Festival ISTIU de Castelló d’Empúries
    • L’Ajuntament de Llers presenta el documental “Llers, l’herència d’un poble destruït”
    • El Consell Comarcal impulsa un recurs per prevenir i millorar l’addicció dels joves a les pantalles
    • Figueres inaugura la restauració de les Basses del Terrisser
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Cultura
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Entrevistes»Montse Mindan: “El suquet representa la gastronomia rosinca, que és garantia de qualitat i km0”
    Entrevistes

    Montse Mindan: “El suquet representa la gastronomia rosinca, que és garantia de qualitat i km0”

    20 d'Octubre de 20220 Vistes
    Montse_Mindan

    Montse Mindan agraeix, un any més, la bona predisposició dels 13 establiments gastronòmics participants, els quals ajuden a fer realitat una altra activitat de pes fora de l’època estiuenca. Recorda que a Facebook es poden guanyar menús.

    Avenida, Bitàkora, Ca la Valeria, El Mirador de l’Almadrava, El Trull, Falconera, l’Àncora, La Cala, Risech, Roc Fort, Sa Brasa, Santa Llúcia i Sumac són els 13 restaurants rosincs que donaran forma a una nova edició del Suquet de Peix, campanya que tindrà lloc del 21 d’octubre a l’1 de novembre. Un dels plats estrella de la gastronomia rosinca tornarà a ser protagonista aquesta tardor, per tal de promocionar i posar en valor la restauració local i els productes autòctons, com són el peix fresc i els vins de la DO Empordà. Tots ells mostraran la versatilitat d’una recepta d’arrel tradicional.

    “En efecte, esdeveniments així realcen els valors gastronòmics de Roses, els quals estan lligadíssims a la indústria pesquera, principal indústria i font de riquesa de la població temps enrere, i que avui dia és un estàndard i garantia de producte de qualitat i km0. Una combinació excel·lent: no es pot demanar més!” Això és el que opina Montse Mindan, regidora responsable de l’àrea de Turisme i actualment primera tinenta d’alcaldia.

    En referència a les dates, detalla el següent: “Ja fa anys que implementem campanyes que ens ajudin a desestacionalitzar la temporada. No parem d’oferir activitats útils perquè la gent de la comarca i d’arreu trobin un bon motiu per a passar uns dies a casa nostra. La Fira de la Rosa, aquesta campanya del Suquet, el Festivalet, La Fira de la Cervesa, obres de teatre, el Dia de la Família , espectacles infantils o una bona passejada tot contemplant una de les millors postes de sol per, tot seguit, aprofitar la bona qualitat de la nostra oferta gastronòmica”.

    Des de Promoció Turística recorden que els seguidors de Turisme de Roses a Facebook (perfil de visitroses) poden participar en el sorteig que s’ha obert i, així, guanyar menús per a dues persones en un dels restaurants participants. També preveuen que, mitjançant l’espot publicitari penjat a xarxes socials, cinemes i televisió, es compti amb públic francès, atès que la iniciativa coincideix amb el seu període de vacances de Tots Sants.

    Suquet de Peix 2022

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Entrevistes

    Agostino Avventurato, alcaldable pel PP a Castelló-Empuriabrava

    20 de Març de 20234 Vistes
    Entrevistes

    SOM marca el rumb cap a la millora de la seguretat a Castelló i Empuriabrava

    20 de Març de 20233 Vistes
    Entrevistes

    Tots els sabors de Roses a la Ruta de la Tapa

    17 de Març de 2023256 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 370

    370CRAE
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.