Narcis Bardalet

El president de la Unió Esportiva Figueres Narcís Bardalet té bones sensacions dels primers partits de la pretemporada i ens explica quins són els objectius marcats per la directiva pel que se’ls presenta.

– Com preveu aquesta nova temporada que se li presenta a la unió?
Nosaltres, és a dir, jo, la directiva i tots els aficionats, aquest any hem fet una plantilla per pujar. Val a dir que estic enormement content amb la feina que està fent en Nitus Santos, que s’ha incorporat a la junta, i l’Arseni Comas que ens estan confeccionant una directiva amb aquesta intenció. Volem pujar per estar a dalt de tot.

– Què li sembla la nova Superlliga catalana, la nova categoria que ha promogut la federació?
És una cosa nova i per això s’ha de veure com sortirà. Si se suposa que es fa amb bona intenció em sembla bé. Crec que on s’ha de meditar molt és amb la Segona B, que són unes categories ruïnoses, però tot el que es faci amb bona intenció em sembla bé i si es fa pel bé del futbol.

– Ara que comença la pretemporada, podem donar la plantilla per tancada o s’espera alguna nova incorporació?
Pràcticament està tancada, però això no vol dir que si es presenta una ocasió no l’agaféssim. Però a dates d’avui, per mi està tancada. Això no vol dir que no hi hagi sorpreses d’última hora de fer un bon fitxatge que marqui les diferències.

– Després dels primers partits de pretemporada, quines sensacions li ha transmès l’equip?
Tinc molt bones sensacions dels primers partits de pretemporada, m’agrada la davantera, hi ha molta pòlvora, gent que fa molts gols. El primer partir el vam guanyar 1-4 camp contrari i la setmana passada vam guanyar 0-2. Per tant, amb el que portem tenim 6 gols, que són molts gols en 2 partits. Tenim molta pòlvora.

– Per últim, pel que fa al futbol base, quins són els objectius que es marca per tal de seguir creixent i nodrint-se de futbolistes del planter, igual que la temporada passada?
Formar jugadors. Crear una estructura que permeti anar formant jugadors. L’any passat vam poder traspassar un jugador al Granada i aquest any encara no ha començat la temporada i hem fet un traspàs a Tarragona. Nosaltres el que volem és formar jugadors. Que puguem aconseguir pujar jugadors enlaire és una satisfacció pel club.

 1,317 visualitzacions totals,  4 vistes d’avui