Pere Teixidor

Pere Teixidor, com a regidor de festes de Vilamalla, ens parla de la Festa del Polígon Pont del Príncep, prevista pel segon dissabte de juliol

– Què en destacaries del programa?

Cal que no oblidem que la festa en qüestió fa 38 anys que es fa. Per tant, no hi ha dubte que és història viva al municipi i la festivitat és destacada en tot el seu conjunt. Tanmateix, si he de posar el focus en un parell d’activitats, mencionaria les activitats aquàtiques, les quals fa només dos anys que fem i les gaudeixen molt tant mainada com familiars, i també, és clar, el sopar popular, on un important nombre de veïns i coneguts gaudeixen de l’àpat a la fresca.

– Què significa la festa pel municipi?

Com deia, un grupet de veïns la va començar fa gairebé quatre dècades, en format botifarrada. La idea no va ser gens dolenta, perquè des de llavors ha anat evolucionant fins a consolidar-se com a esdeveniment fix en el calendari, amb presència bàsicament de gent local, però també amb convidats d’altres pobles veïns.

– Qui s’hi involucra?

Des del consistori, estem molt satisfets de la comissió de festes que té Vilamalla. Ens han acompanyat de manera molt activa des que vam entrar com a grup municipal al consistori. Sense ells, no podríem gaudir de tants actes festius al municipi i això és d’agrair molt perquè en tots ells es fa poble.

 883 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui