Bocins de pell

El Club de Lectura de Cabanes va convidar Isabel Guzman a fer la presentació del seu primer llibre «Bocins de pell» en el seu municipi, conegut literàriament com a «Mesopotàmia empordanesa», per estar entre dos rius, la Muga i el Llobregat. Aquesta metàfora fou creada per Joan Guillamet, escriptor i professor vinculat a aquesta població.

L’acte fou presentat per Antònia Gimbernat, investigadora de la història cabanenca i autora del volum “Cabanes. Casals amb història”. Tot seguit, l’esdeveniment fou conduït per Anna Sanz, mestra, actriu i directora de diverses obres del grup de teatre local 125 volts Cabanes. A més, les rapsodes Magda Bosch i Anna Turró, actrius del de La Funcional Teatre, van oferir un tast dels set relats del llibre.

Per al tancament, una foto de grup davant del mural pintat per FERT, Jordi Comas, on hi ha la llegenda «Mesopotàmia empordanesa». Allà, somrigueren els visitants i potamolls assistents a l’acte. Potamolls és el gentilici popular dels habitants de Cabanes, que patiren inundacions fins a la construcció de l’embassament de Darnius-Boadella -i també alguna vegada després – i, per tant, anaven moltes vegades amb l’aigua al genoll i fins i tot un xic més amunt.

 1,918 visualitzacions totals,  18 vistes d’avui