Roser Sendra

La portaveu de Junts, Roser Sendra, opina que, “si bé la programació de la festa és una decisió de l’equip de govern, no costaria res fer partícips a la resta del consistori”. A més, opina que cal més debat i estudi en temes municipals decisius.

– Quina imatge creus que ofereix el municipi actualment?

He comentat altres vegades que em dona la sensació que estem en un moment de certa paràlisi del govern municipal i és, també, el que transmet moltes vegades la ciutadania quan veu que hi ha deixadesa en els nostres carrers, en el manteniment i arranjament de rotondes i zones d’esbarjo, temes d’incivisme i inseguretat… En les coses del dia a dia, però també, des del meu punt de vista, hi ha coses molt importants que no es poden deixar tant a darrera hora, com és el cas de l’aprovació per part del ple de l’adjudicació del contracte per les obres de rehabilitació del Mas de Palol Sabaldòria (amb un valor d’adjudicació de gairebé 650.000 €). Apressava perquè s’acabava el termini que podria suposar la pèrdua de la subvenció de l’1,5% cultural! Llavors, hem hagut d’aprovar aquest punt extremadament important pel poble en un ple extraordinari amb el temps apressant… Sincerament, em sembla que es podia haver fet amb una mica més de previsió.

L’actualitat política de Vilafant passa per un govern inactiu, adormit i sense projecte. Un govern que treballa els temes municipals a correcuita sense dedicar-los debat ni estudi. Un govern que no comparteix informació amb els altres regidors, o com a mínim no amb Junts per Vilafant, que desconeixem, fins i tot, com es durà a terme la nostra Festa Major.

– Parles de la Festa Major… com l’encares i com la viuràs?

Pel que fa a la Festa Major de Sant Cebrià, l’espero com cada any amb molta il·lusió perquè és la festa gran, la festa major del nostre poble, i sempre ha sigut motiu de retrobaments amb família i amics i, especialment, després de les limitacions que hi ha hagut per la situació de la pandèmia, hi ha encara més ganes de poder-ne gaudir.

No puc valorar gaire els actes que es faran perquè no sabem exactament què està previst. Ens n’assabentem del que està confirmat a través de les xarxes socials. He vist que està concretada la cercavila amb la Colla Gegantera i Grallera Els Rajolers, acompanyada pels capgrossos que fan els nens i nenes del poble, la 22a Baixada de Carretons, que és un dels actes que té una molt bona acollida, i que aprofitem per agrair a tots els participants; molts d’ells, any rere any, han fet d’aquest acte un gran i divertit espectacle. Sabem que la programació de la festa és una decisió de l’equip de govern, però en aquest punt trobo a faltar una mica de voluntat de fer partícips a la resta del consistori, si més no, per a escoltar i valorar, comentar idees… crec que 13 opinions poden ser millor que només 6.

 2,087 visualitzacions totals,  2 vistes d’avui