Felix Llorens

Després que l’any passat s’anul·lés per culpa de la pandèmia, la Fira de la Rosa torna aquest any del 3 al 6 de juny amb més ganes que mai. Fèlix Llorens, regidor de Promoció econòmica, explica quins són els principals actes que es faran i quins espais públics es decoraran.

Quins actes es faran a la Fira de la Rosa d’enguany?

Enguany, la Fira de la Rosa se celebra amb un format bàsic sense activitats d’animació al carrer amb motiu de la pandèmia. Es realitzarà del 3 al 6 de juny, i se centrarà en la celebració del dia de Corpus (dijous 3 de juny) amb la tradicional decoració amb catifes de flors, en la ornamentació d’espais de la vila i en la realització de campanyes gastronòmiques i comercials.

Quins són els principals espais públics que es decoraran?

A més de les catifes de Corpus, es decorarà amb motius florals el Teatre Municipal i la plaça de l’Església (aquesta darrera a càrrec dels estudiants del Cicle Formatiu d’Activitats comercials del Centre Escolar Empordà). Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament també s’incentivarà als comerços perquè decorin els seus establiments amb ornamentació floral i vermella.

En què consisteix la campanya gastronòmica Menú 1000 Roses a Roses i quants restaurants participen?

La campanya ‘1000 Roses a Roses’ tornarà a oferir menús gratuïts a 1.000 dones que es diguin Rosa (o els seus derivats: Rosita, Roser, Rosor…), mentre que la campanya ‘Còctels de Roses’ oferirà la possibilitat de degustar els còctels florals inspirats en el món de la rosa ideats per a l’ocasió per bars i restaurants de la població.

 689 total views,  8 views today