Facebook Twitter Instagram WhatsApp
    Trending
    • 66Butaques tanca temporada amb un concert a l’aire lliure amb Chaqueta de Chándal, Bewis de la Rosa i la dj figuerenca Ryna
    • La lluita contra el càncer i l’art flamenc units per una bona causa
    • Les Catifes de Corpus, inici de la Fira de la Rosa, que omplirà Roses de flors, gastronomia i animació
    • Figueres es MOU celebrarà la seva desena edició consolidat com un dels principals festivals de dansa del país
    • Més de 80 persones van assistir a l’esdeveniment “La bona nutrició” a Capmany
    • Homenatge a la vellesa de Sant Pere Pescador 2023
    • Els grups municipals de PSC, Junts per Roses i Gent del Poble estableixen un acord de pacte de govern
    • La DO Empordà supera per primer cop els 6 milions d’ampolles venudes en un any
    WhatsApp Twitter Facebook Instagram
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Hotel Octavia Cadaques
    Petrolis Figueres - Venda de gasoil a domicili - Carburants i combustibles
    • Inici
    • Agenda
    • Empresa & Serveis
    • Entrevistes
    • Gastronomia
    • Gent i Oci
      • Cultura
      • Actes Socials
      • Fires i Festes
      • Homenatges Vellesa
      • Especial Eleccions 2023
      • Especial Fires Santa Creu
      • Especial anversari CRAE
      • Especial Vi de l’Empordà
      • Especial Dona Empresària
      • Gent de l’Empordà
    • Curses
      • Cursa de la Dona de Figueres
      • Cursa de la Dona de Roses
      • Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
      • + Curses
    • Salut i Bellesa
    • Notícies
    • Pobles
      • Alt Empordà Poble a Poble
      • L’Encant de l’Empordà
      • L’Empordà
    Revista CRAE · Cultura comerç i oci
    Inici»Entrevistes»Salvi Güell: “La gent s’aboca amb les activitats que programem i l’EmpuriaTast no en serà excepció”
    Entrevistes

    Salvi Güell: “La gent s’aboca amb les activitats que programem i l’EmpuriaTast no en serà excepció”

    16 de Juny de 20220 Vistes
    Salvi Güell

    Salvi Güell ens presenta la 4a edició d’aquesta interessant fira gastronòmica, la qual tindrà lloc del 17 al 19 juny a la Marina d’Empuriabrava, amb activitats per a tots els públics.

    “Després de la ja coneguda aturada en la major part dels actes d’arreu, estem molt contents de tenir a punt, una altra vegada, una nova edició de l’EmpuriaTast. L’esdeveniment aporta molt al municipi: serveix d’aparador pels restauradors i productors locals”, comenta Salvi Güell, l’alcalde. En temes numèrics, ens detalla que hi haurà 8 empreses participants, 2 productors (vedella Aiguamolls i ous de gallines camperes km 0) i 6 restaurants.

    I és que enguany, per 4a vegada, la Marina d’Empuriabrava, concretament a la zona del Club Nàutic, s’engalanarà com a fira gastronòmica ideada per degustar tastets del món elaborats per restaurants de Castelló i d’Empuriabrava. A més a més, no hi faltaran activitats per als més joves, música en directe i zona chill-out. “Sí, sense cap mena de dubte, és un esdeveniment totalment polivalent, on cadascú el pot gaudir perquè hi ha espai i propostes per a tothom”, destaca Güell.

    Pel que fa als horaris, la fira iniciarà el divendres a les 18 hores i fins a la mitjanit, seguirà el dissabte de 12h fins a mitjanit, i finalitzarà el diumenge 19 de juny, amb horari de 12h a 18h. “Hem percebut que la gent, a poc a poc, ha anat perdent la por a participar als actes que anem programant, sobretot els que hem realitzat els darrers dies, on la gent s’ha abocat de ple, així que no tinc cap dubte que l’EmpuriaTast d’aquest mes tornarà a ser un èxit”, conclou un Salvi Güell que també agraeix la gran implicació de l’Oficina de Turisme, entitat organitzadora juntament amb el consistori.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Email Telegram WhatsApp

    Entrades relacionades

    Entrevistes

    Juli Quesada: “Tornem a presentar un programa que ve molt de gust per iniciar l’estiu amb festa i bon ambient”

    6 de Juny de 2023104 Vistes
    Entrevistes

    El barri de l’Eixample manté ben viva “la festa de tota la vida”

    6 de Juny de 202312 Vistes
    Entrevistes

    Miquel Brugat: ” Na Mercadera va ser considerada l’heroïna de Peralada”

    31 de Maig de 20234 Vistes
    Cercar

    Revista Crae 378

    Revista Crae 378
    • Aj Santa Llogaia
    • Ajuntament Avinyonet
    • Ajuntament Vilabertran
    • Ajuntament Vilasacra
    • Ajuntament Armentera
    • Hotel Octavia
    • Restaurant Sa Gambina
    • Parquets Emporda
    • Estanc n8
    • Estanc n8
    • Retec SL
    • Assessoria Lloret
    • Mineralia
    • Matfi3
    • Mecanica Puig
    • Pinsos Casademont
    • Pere Ullastre
    • Vidres Empordà
    • Teo Jordà
    • ICAD
    • Taller Juanola
    • Empordalia
    • Tot Salons
    • Trull Boadella
    • Can Marti
    • Agencia Selles
    • Farmatural
    • Guia Restaurants
    • CRAE
    • CRAE
    • CRAE
    Contacte

    REVISTA CRAE
    C. Fossos 20
    (Cantonada C. Colom)
    17600 Figueres
    Alt Empordà, Girona

    T: 872 01 57 27
    M: 650 750 661

    info@revistacrae.cat

    Informació
    • Qui Som
    • Agenda Alt Empordà
    • Notícies
    • Contacte i situació
    • Revista Crae
    • Guia Restaurants
    • Política de Privacitat
    Facebook Twitter Instagram Pinterest
    • Política de Privacitat
    © 2023 CRAE REVISTA CRAE.

    Escriviu a sobre i premeu Intro per cercar. Premeu Esc per cancel·lar.