Salvi Güell

Salvi Güell ens presenta la 4a edició d’aquesta interessant fira gastronòmica, la qual tindrà lloc del 17 al 19 juny a la Marina d’Empuriabrava, amb activitats per a tots els públics.

“Després de la ja coneguda aturada en la major part dels actes d’arreu, estem molt contents de tenir a punt, una altra vegada, una nova edició de l’EmpuriaTast. L’esdeveniment aporta molt al municipi: serveix d’aparador pels restauradors i productors locals”, comenta Salvi Güell, l’alcalde. En temes numèrics, ens detalla que hi haurà 8 empreses participants, 2 productors (vedella Aiguamolls i ous de gallines camperes km 0) i 6 restaurants.

I és que enguany, per 4a vegada, la Marina d’Empuriabrava, concretament a la zona del Club Nàutic, s’engalanarà com a fira gastronòmica ideada per degustar tastets del món elaborats per restaurants de Castelló i d’Empuriabrava. A més a més, no hi faltaran activitats per als més joves, música en directe i zona chill-out. “Sí, sense cap mena de dubte, és un esdeveniment totalment polivalent, on cadascú el pot gaudir perquè hi ha espai i propostes per a tothom”, destaca Güell.

Pel que fa als horaris, la fira iniciarà el divendres a les 18 hores i fins a la mitjanit, seguirà el dissabte de 12h fins a mitjanit, i finalitzarà el diumenge 19 de juny, amb horari de 12h a 18h. “Hem percebut que la gent, a poc a poc, ha anat perdent la por a participar als actes que anem programant, sobretot els que hem realitzat els darrers dies, on la gent s’ha abocat de ple, així que no tinc cap dubte que l’EmpuriaTast d’aquest mes tornarà a ser un èxit”, conclou un Salvi Güell que també agraeix la gran implicació de l’Oficina de Turisme, entitat organitzadora juntament amb el consistori.

 546 visualitzacions totals,  10 vistes d’avui